♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

cerita hati #2 - kriteria pilihan



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. lamanya tak hapdate nie ..
.. idea ada tapi malas kot nak menaip ..
.. bukan kata malas nak menaip ja ..
.. tapi malas nak online jugak ..
.. nak baca satu story tak? ..
.. story yang takdalah gempak mana pun ..
.. biasa-biasa ja ..
.. jom check it out ..
(omputih jap)

|
|
|
|
|
v

~ihsan mr google~

.. suatu hari di meja makan di rumahku syurgaku ..
.. enak-enak menikmati makan malam ..
.. of course la enak sebab mrs mama yang masak ..
.. biar setakat bihun goreng pun ..
.. selagi namanya air tangan mrs mama, of course sedap ..
.. tengah dok enak-enak tue, ada la pulak satu soalan cepu cemas ..

"akak, hang takda pakwe ka?"

.. tanya si adik yang bongsu ..
.. perghh, macam nak tersembur keluar bihun dalam mulut ..
.. haishh budak kecik nie, ada ka patut soalan macam tue dia tanya ..
.. haishh tak sedar ka awak tue budak bawah umur ..
.. mana boleh sesuka hati awak ja nak tanya soal hati dan perasaan nie ..
.. bebel si kakak yang hampir-hampir menyembur bihun goreng ke muka si adik ..

"alah bro, sis cari yang SMART lol. lu ada calon ka bro?"

.. balas si kakak dengan jawapan agak brutal di situ ..
.. dalam punya brutalnya jawapan, serius jugak la jawapan tue ..
.. memang si kakak tue cari calon yang SMART pon ..
.. bukan kata calon pakwe tapi calon suami terus pun takpa katanya ..

"huh takda. nak, cari sendiri"

.. perghh sakit hati tue jawapan ..
.. tapi takpa, si kakak tetap maintain sambil menyentap bihun goreng ..

"sis nak la yang SMART sikit dari sis. kalau kata, SMART lebih pon okey jugak. bukan apa bro, senang untuk generasi akan datang. bro, menurut Sir Francis Galton, dia cakap kebolehan intelek seseorang adalah dipengaruhi oleh faktor genetik selain faktor persekitaran seperti susunan kelahiran, kelas sosial dan cara pengasuhan ibu bapa."

.. oh rupanya atas dasar itu si kakak nie nak yang smart hah ..
.. adoiii ..
.. walau apa pun, si kakak tue mencari yang sedia menerima baik buruknya, yang sedia membimbing dan membawanya ke jalan yang diredhaiNYA ..
.. yang paling penting, AGAMAnya ..
.. bukan saja SMART hal dunia malah SMART hal akhirat ..

"Aku bukanlah seorang gadis yang CEREWET dalam memilih PASANGAN HIDUP. siapalah diriku ini untuk MEMILIH berlian sedangkan aku hanya SEBUTIR PASIR yang wujud di mana-mana. tetapi aku juga punyai KEINGINAN seperti gadis lain, DILAMAR lelaki yang bakal dinobat sebagai AHLI SYURGA, memimpinku ke arah tuju yang satu. bukan rupa yang ku impikan, bukan harta yang ku inginkan. tetapi sandaran AGAMA yang ada dalam dirimu yang ku PERLUKAN. aku akan berasa amat BERTUAH andai dapat menjadi tiang seri ataupun sandaran PERJUANGANMU. Andainya kamu adalah JODOHKU yang tertulis di Luh Mahfuz, Allah pasti mencampakkan rasa KASIH di dalam hatiku, jua hatimu kali pertama kita BERPANDANGAN kelak. BAHAGIA itu pasti menjadi MILIK kita, itu janji Allah. 
aku SAYANG kamu kerana Allah...


*****

.. so, apa macam? ..
.. enjoy lah ya ..
.. cik fadz bukan penulis novel nak bunga-bunga sangat ..
.. cik fadz bukan penulis sajak nak puitis-puitis nie ..
.. setakat cikai camni ja lah mampu ..
.. boleh jugak baca kisah nie ..
v^___^v

CNY cara kami



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. belum terlambatkan cik fadz nak wish happy chinese new year ..
.. Gong Xi Fa Cai ya kawan2..
.. Wish u guys good luck and good fortune in this New Year ..
.. huhuhu, cik fadz pon sama mengambil kesempatan sempena CNY nie ..
.. kami gather2 jalah kijanya ..
.. hari nie cik fadz gather2 dengan buddies cik fadz ..
.. kami lepak2, makan2, nengok wayang ja pon ..
.. kira enjoy jugak la ..
.. yalah bukan selalu boleh macam nie ..
.. dah kebetulan semua pakat balik bercuti ..
.. itu la yang menjadinya ..
.. tq buddies ..
.. nanti kita hangout sesama lagi ya ..
.. sempat amek kesempatan ber'snap2' ..
.. silakan saksi ya ..
.. aiyottt, agak gedik di situ ..
.. maap ya ..
.. mood riang, girang, gembira nie ..
.. maap maap ..

~sangat suka yang nie. pandai cameraman nie aihh.~

~perkampungan di China jap ya~
~the best besties ever after. love u darl ~

selamat bercuti geng



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. minggu exam dah habis ..
.. sekarang cuti lah plak ya ..
.. so, selamat bercuti ya kawan-kawan seangkatan ..
.. nanti naik sem kita jumpa ya ..
.. pada yang b'fyp, selamat ya ..
.. takpa, kita beri ruang masa untuk fyp kita ya ..
.. untuk 1 semester nie ja lagi ..
.. kuatkan semangat ya ..


v^___^v


nota kaki : lepas CNY, giliran cik fadz lak b'sampling dan masuk lab. lama dah menganaktirikan mr fyp tue 

keriangan lepas exam



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. bestnya keluar berjima lepas exam nie ..
.. kali nie berjimba ngan dak jibah ..
.. tq my baby boo ..
.. seronok sangat ..
.. walaupun ada ja ceritera tiap kali kita kuar ..
.. tapi semua tue tak menghalang aktiviti kita kan ..
.. nanti kita keluar sesama lagi ya ..
.. oh ya, lupa nak mention ..
.. cik fadz dah pon menghabiskan baucer buku 1 Malaysia tue ..
.. terima kasih kerajaan Malaysia kerana bermurah hati ..
.. cik fadz sangat suka ..
.. of course la kan ..
.. dapat free ..
.. nak-nak plak cik fadz sangat suka buku ..
.. kalu kata singgak Popular tue, jadi teruja kejap ..
.. masa tu dah tak kisah nak bersila atas lantai pun ..
.. nak plak disaji dengan music yang best ..
.. memang santai abeh lah ..
.. lepas ni nak pow baucer adik cik fadz lak bley tak? ..

^___^

~nie antara buku yang cik fadz beli. saja nak buat koleksi~

~beli chicken soup, percuma ceramic mug tue okeh. beli 3, dapat pun 3 lah. manyak suka~

nota kaki : sambil2 shopping sempat lagi bergambar sana sini. sekali kantoi..amek kau..sian kitorang tau dak

cinta itu tak semestinya memberi. cinta itu juga tak semestinya menerima



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..



"cinta itu tak semestinya memberi. cinta itu juga tak semestinya menerima"

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. okey, ayat nie terlintas zupppp dari fikiran cik fadz masa tengah basuh baju ..
.. ntah apa-apa ja tue ..
.. tapi ada betul jugak bila fikir lama-lama tue ..
.. sampai terbengkalai seketika aktiviti menyental tue ..
.. cuba fikir betul-betul ..
.. mungkin pendapat kita tak sama ..
.. bagi cik fadz, cinta tue tak semestinya memberi ..
.. tak semestinya inchik kekasih cinta kita sepenuh hati, then sampai apa pun inchik kekasih minta kita nak kena bagi ..
.. kalau setakat mintak belanja kfc ka, pizza ka, subway ka, itu okey lagi ..
.. sekali sekala lepak b'bbq kat Seoul Garden ka, okey lagi ..
.. kalau kata inchik kekasih minta yang advance lagi? ..
.. ada mau bagi jugak ka? ..
.. fikir-fikir lah ya ..
.. beri pada yang berhak ..
.. beri pada yang layak dan menghargai kita gurls ..
.. mereka-mereka inilah yang menghormati kita sebagai wanita ..
.. cik fadz tulis berdasarkan pemerhatian pada keadaan sekeliling cik fadz ..
.. takda kaitan dengan sapa-sapa pun ..
.. so, takmo touching2 ya ..
.. peace ya ..
.. terima kasih ..

^____^


nota kaki : mendambakan kemanisan cinta selepas ijab dan kabul. insyaAllah :)

Atiqah Mutaza Pink Giveaway



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. cik fadz hari nie punya lah takda kija nie ..
.. cepat ada orang nak offer kija tak? ..
.. nie lah kesannya kalau exam dah abeh kan ..
.. time exam, ada la jugak studynya ..
.. sekarang? ..
.. adoii bosan bosan ..
.. so, sementara nak tunggu ada job tue, meh cik fadz join GA kawan cik fadz ..
.. ada la jugak kan kijanya ..
.. sapa nak join, jom picit link nie ..

|
|
|
|
v


.. jom start ..
.. syarat pon dah bacakan ..
.. title suma sudah ..
.. banner empunya GA lak ya ..
.. gadis chumel Atiqah Mutaza ..
.. tadaaaaa ..


.. dah lepas masuk banner empunya GA ..
.. sekarang turn cik fadz la plak nak mempertaruhkan gambar ya ..
.. cik fadz nak pertaruhkan gamabr bawah nie ..
.. takda la pink sangat ..
.. takda la pink dari atas sampai bawah ya ..


~pic nie kira pic kenangan jugak la. ni masa second year diploma. ni masa field trip kat Kuala Abang. kebetulan lak pegi pakai pink color sampai boleh buat girl band. so sesapa yang berkenan nak hire kami main music bley la. TAPI, kami nie ntah pandai main ntah tak tue~



~nie sampingan ja. sebab nak tunjuk yang koleksi baju cik fadz tak lepas dari warna pink. biasalah gegurl kalu suka pink tue. pink tue kan lembut. sesuailah dengan perwatakan gegurl tue yang lemah lembut. nak2 hatinya yang lembut tue. ehehhh, jap2 cik fadz dah terlari jauh dari tajuk dah nie~


.. okey, gambar pun dah letak ..
.. sekarang tunggu empunya GA lak nak judge kan ..
.. cik fadz nak tag yang lain jugak ..
.. yang ada ciri-ciri minat dengan pink ..


berakhir sudah 5 semester



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. akhirnya, tamat pun final paper cik fadz untuk semester nie ..
.. macam tak percaya pun ada hah ..
.. lepas nie semua pakat tunggu result lah plak ya ..
.. hope pass with flying colors ..
.. so, lepas nie plan mau pegi merayap jap ..
.. baucer buku pun dah amek ..
.. cadangnya mau lepak bookstore jap ..
.. kononnya nak ushar apa2 buku yang boleh beli ..
.. excited nie ..
.. cik fadz nak beli satu buku nie ..
.. sangat-sangat nak ..
.. tak sabarnya nak beli ..
.. kepada yang belum habis exam, cik fadz doakan yang terbaik buat hampa ..
.. pesan cik fadz, biar ja orang lain kemas barang ..
.. nanti2 hampa lak kemas ya ..
.. takkan lari gunung dikejar ..
.. tak payah nak stress ka, tergugat ka ya ..
.. cik fadz nie pon tak kemas lagi ..
.. malas kot ..
.. kalau ada bibik, bolehlah tolong kemaskan ..
.. kepada yang nak balik kampung, hati-hati ..
.. jangan lupa balik campus ya nanti ..
.. okey, take care nah ..
.. salam sayang dari cik fadz ..

^___^

penantian bakal berakhir



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

~ihsan maxis~

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
..wah tak sabarnya nak tunggu esok ..
.. of course la tak sabar ya ..
.. esok dah last paper untuk semester 5 nie ..
.. cepatnya masa berlalu ..
.. rupanya sekarang dah 3rd year student pon ..
.. tinggal 1 semester aja lagi nak habiskan degree nie ..
.. insyaAllah lepas nie sambung lagi ..
.. doakan cik fadz ya ..
.. esok nie paper minor ..
.. paper feberet tue ..
.. tapi, yang peliknya mood study cik fadz dah terbang pi mana ntah ..
.. sajalah tue nak uji kesabaran cik fadz ..
.. okey, serius nak score paper esok ..
.. apa lagi? ..
.. jom studyyyyyy ..
.. bukan stadoqqqq ..
(study + tidur)
.. gud luck mana yang belum habis paper ya ..
.. eh sebelum tue, jap ya ..
.. cik fadz nak share satu entry sahabat nie ..
.. entry motivasi ..
.. jom baca ya ..
.. insyaAllah hampa akan termotivasi ..
.. amin ..

|
|
|
|
v


kala bulan tidak mengambang



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..
.. cik fadz sedih nie ..
.. plus cik fadz pelik jugak ..
.. sekarang nie kan, siapa yang lupa siapa eh ..
.. dia kata kami lupakan dia ..
.. tapi, bukankah sekarang nie dia dalam proses untuk melupakan kami ..
.. confuse confuse ..
.. urmmm, pelik betul dengan manusia macam nie ..
.. kata-kata tak selari dengan tindakan ..
.. aiyokk sangatlah tidak disenangi di situ ..
.. harap maklum ya ..
.. nie mesti kes senang dengan orang lain, susah dengan orang lain lah kan ..
.. yalah, cik fadz nie sesuai jadi tapak persinggahan untuk dia buang semua yang dia tak suka ja ..
.. manalah sepadan nak bandingkan cik fadz dengan orang lain di sekeliling dia tue ..
.. cik fadz nie just semut merah ..
(perghh, ini dah macam lagu hah. "Aku orang kecil. Engkau orang besar. Engkau ibarat gajah. Aku hanya semut merah")
.. apalah sangat nak bandingkan semut merah dengan gajahkan ..
.. sekali kena pijak, mayat pon belum tentu jumpa hah ..
(yalah, mana nak tau kot terlekat terus dekat tapak kaki gajah tue kan)
.. biarlah apa pun dia fikir ..
.. cik fadz nie masih tetap di sini kalau dia masih perlukan ..
.. terima kasih kamu ..
.. kamu dah mengajar cik fadz supaya banyak bersabar dalam hubungan atas nama kawan nie ..
.. selagi cik fadz mampu, cik fadz ok ja ..
.. sebab cik fadz tahu, akhirnya nanti cik fadz akan diperlukan ..

"That's what a friend is for, when your lost in darkness and searching for the light, to help you through those lonely nights, when everything around you fails just hold out your hand, and i'll come running, that's what a friend is for." 
-Marty Keith-


tahniah teman sepermainanku



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

Firman Allah S.W.T. yang bermaksud :
“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir "
- Ar-Rum : Ayat 21

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. hari nie cik fadz nak buat entry khas untuk teman sepermainan cik fadz ..
.. ahah tahniah atas apa lah tue kan ..
.. hihihi ..
.. cik fadz nak ucap tahniah sebab sudah mendirikan masjid ..
.. semalam lagi selamatnya ..
.. baru pagi nie cik fadz dapat tengok gambar-gambar pengantin tue ..
.. sebabnya, semalam cik fadz tak attend wedding diorang ..
.. bukan cik fadz sengaja ya ..
.. cik fadz ada exam lol ..
.. aiyokk, takkanlah cik fadz takmo attend wedding kawan zaman ribena dulu ..
.. kawan cik fadz yang kawin nie, cik fadz kenal masa zaman sekolah rendah lagi ..
.. kira best friend lah dulu tue ..
.. perghh, tiba-tiba terimbau kenangan kanak-kanak ribena ..
.. sori ya dear, tak dapat attend ur wedding day ..
.. boleh tak nak request nak ikot join pi sebelah pihak lelaki lak? ..
.. ngeh ngeh ngeh ..
.. mana nak tau kan, kot bertemu jodohku di sana ..
(aiyakk, tiba-tiba meroyan)

Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :
" Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam, bukan 
dari kepalanya untuk menjadi atasnya, bukan dari kakinya 
untuk menjadi alasnya, malah dari sisinya untuk menjadi teman 
hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dekat 
di hatinya untuk dicintai

.. dear, u look gojes sangat ..
.. selamat melangkah ke alam yang baru ya ..
.. selamat jadi wife orang and one day mummy orang lak ya ..
.. dah jadi wife orang, tak boleh ganas2 dah ya ..
.. doakan yang terbaik buat kamu dan suami dear ..
.. Semoga perkahwinan kamu kekal sehingga ke akhir hayat dan insyaAllah sampai ke syurga ..



" Ya Allah
Satukanlah hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad SAW dan Siti Khadijah.
Semoga Allah memberkati dan menghimpunkan kamu berdua kebaikan dan keberkatan di dunia dan akhirat “


nota kaki : ok tiba-tiba rasa nak kawin nie. tapi awat rasa macam lambat lg ja eh. ya lah lepas nie cita-cita nak sambung master. kalau boleh sampai dapat title DR. tak dapat title Dr perubatan, dapat title Dr falsafah pon bolehlah. kepada bakal suamiku yang dikasihi dan dicintai sepenuh hati. semoga Allah sentiasa merahmati dan memberkatimu yang saya tidak tahu siapakah kamu dan di manakah kamu sekarang. namun doaku tidak putus mengiringi setiap langkahmu demi meraih keredhaanNYA. moga kau bersabar menunggu bakal isterimu ini ya. tiba masanya nanti kita akan bertemu dan disatukan ya. ^__^

jangan biar hidup kita bosan tanpa warna



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. apa ja yang kome semua buat ya? ..
.. cik fadz of course takda lain merajinkan diri menengok buku-buku yang kian menimbun di depan mata ..
.. biasa la bila dah musim exam mula menjelmakan ..
.. makan ke mana, tidur pun entah ke mana ..
.. semua benda kira tak sempat ..
.. nak pegi toilet pon kena fikir panjang ..
.. kononnya kalau masuk toilet, masa yang diambil agak lamakan ..
(tapi sempat lagi menghapdate di sini)
.. apa pun, cik fadz nak share something yang mungkin kome semua pon dah pernah baca atau tahu ..
.. bila cik fadz try menda nie, ada jugak la menjadinya ..
.. nak tau? ..
.. lets check it out ..


|
|
|
|
V


ok jom kita lihat apa warna yang sesuai untuk hari ini?





Isnin ( PUTIH ) 



pilih pakaian berasaskan warna putih kerana ia mempunyai tenaga luar biasa untuk memulihkan tenaga dan mood pada hari Isnin... biasanya hari Isnin menjadi hari yang agak suram dan agak bosan untuk ke tempat kerja... jadi, pilih pakaian berasaskan putih namun tidak perlulah segala-galanya berwarna putih... cukuplah kalau ada warna putih menjadi warna asas pada hari itu!


Selasa ( MERAH JAMBU @ UNGU) 



ia adalah warna yang lembut, romantis dan menyegarkan... ini kerana pada hari Selasa sering dikaitkan dengan sesuatu yang kurang baik seperti terlalu emosional, cepat marah dan sebagainya... jadi, warna seperti merah jambu bukan sahaja mempunyai aura yang romantis tetapi mempunyai tenaga menyeimbangkan emosi anda!


Rabu ( BIRU ) 



biru juga adalah lambang penyembuhan serta dikaitkan dengan keberkesanan komunikasi... ia memberi kesan terhadap komunikasi yang baik kepada individu berkenaan... maknanya, segala-galanya akan berjalan lancar kerana hubungan komunikasi anda agak baik pada hari itu!


Khamis ( KUNING atau JINGGA ) 



ia adalah kategori warna yang penuh godaan yang membara, ceria, daring dan dikaitkan dengan warna sensual wanita... ia menjadi wanita lebih mengoda dan sesuai untuk para isteri memberi signal yang baik pada para suami di malam Jumaat! heheheeee...


Jumaat ( HIJAU ) 



hijau adalah lambang ketenangan jiwa dan mendamaikan kepada sesiapa sahaja... pilihan warna hijau memberi satu sentuhan yang cukup baik untuk wanita terutama di hari mulia umat Islam!


Sabtu ( MERAH ) 



hari untuk enjoy bersama rakan mahupun keluarga... penat bekerja, inilah masa untuk bersantai dan berhibur... pilihan warna merah pasti menyemarakkan mood di malam minggu dan pastinya lebih hot!


Ahad ( HITAM ) 



seperti mana putih, hitam juga ada azimatnya... ia mampu menyimpan tenaga sepanjang enam hari anda... ia ibarat anda mengecas semula tenaga anda untuk memulakan hari baru anda pada minggu berikutnya... selain elegan, hitam mempunyai tarikan tersendiri kepada pemakainya!


.. so, dah tau kan apa warna-warna tue ..
.. apa lagi? ..
.. lepas nie boleh la try kan ..
(okey, kalau 1 dunia try, eh jap2 jauh sangat, kita bayangkan kalau 1 Malaysia nie sudah lah kan. mesti sama ja suma. kalau kata merah tue, confirm pi mana pun merah jalah yang jadik santapan mata kita nie kan)
.. cik fadz dah pernah try ..
.. alhamdulillah memang menjadilah ..
.. next week exam hari selasa ..
.. kalu selasa, auranya pink or purple ..
.. memang warna-warna tue memainkan peranan ..
.. semangat kot kalau pakai baju kena dengan aura hari tue ..
.. pakat try ya ..
.. jangan biar hidup kita bosan tanpa warna ya ..
.. jom geledah loker sesama ..
.. pilih warna mengikut frekuensi yang sama pada hari berkenaan ..

.. sumbangan gambar kat sini ..
.. sumbangan info, credit to majalah DARA.com ..


nota kaki : okey sedih tak dapat join wedding kwn sekolah rendah cik fadz..

pre-MERDEKA



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. alhamdulillah cik fadz dah berjaya mengharungi hari nie ..
.. hari Jumaat yang boleh dikatakan agak mencabar ..
.. gila tak mencabar? ..
.. dua paper yang agak memerlukan tumpuan pada hari yang sama ..
.. paper core pagi, paper elective petang ..
.. memang terbaiklah kan ..
.. nasib baik jugak la dipermudahkan segala urusan ..
.. jawabnya dah kan ..
.. sekarang tunggu result ajalah ..
.. usaha sudah ..
.. sekarang, tawakal ajalah dengan apa jua result yang akan dapat nanti ..
.. result yang dapat nanti tue, harapnya setimpallah dengan usaha ..
.. insyaAllah ..
.. so, malam nie kita relax jap ..
.. kumpul energy dulu kan ..
.. layan Running Man ka kan ..
.. yang penting, letak tepi kejap buku tue ..
.. jom let's go party ..

^____^


nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih