♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Salam Ramadan 1435H



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

Salam ramadan semua
smoga ramadan kita kali ini lebih diberkati buat kita semua
insya'Allah


Gotong-royong Flat Bata Merah



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****


Alhamdulillah
selesai juga program gotong-royong nie
dah lama masa merancangnya
dah banyak kali bertukar pegawainya
dah banyak kali juga lawatan tapak
finally its the day
syukur alhamdulillah
terima kasih pada yang menjayakan program nie
walaupun last minute punya plan
walaupun ada yang pandai bercakap
walaupun ada yang pandai memberi arahan
tapi takpa, tue sebahagian ja
tak terjejas pun kerja kita semua hari nie
kagum dengan pasukan cik fadz hari nie
semua rela hati, ringan tulang membantu
Allah saja dapat membalas jasa kalian semua
T.E.R.I.M.A K.A.S.I.H!!!


serius, bila program yang dah sekian lama rancang, dan sekarang program tue berjalan lancar. BERJAYA!!! berkat kerjasama semua. berkat kesungguhan semua. serius GEMBIRA sangat.


cuma terkilan satu ja
tak dapat nak bagi yang terbaik untuk semua
insyaAllah saya akan perbaiki untuk ruang masa satu hari nanti

[aku & dia] - stalker



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

credit to Google Search

Awak,
awak tak update pon apa-apa status or moment awak
tapi awak tekan like dekat moment yang saya update
maksudnya awak buka lah apps awk ya?
jiwa boleh kacau macam nie tau tak awak




nota kaki : pesan seorang teman, "kalau suka dia, just go and fight for who u love". ok baik. tapi how eh?

IKHLAS, niat kerana Allah



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

sekadar hiasan

cik fadz kan suka sangat deal dengan sorang consultant nie tau
dia nie kira selalu juga la mai office cik fadz
setiap kali deal dengan dia, susah je dia nak berenti bercakap
selalunya terlayan juga la dia berceloteh
yang penting, celoteh dia bukan omongan kosong lah
semuanya terisi
kali nie dia ingatkan cik fadz pasal IKHLAS
betul dulu dia tak percaya
tapi bila oneday dia bagi 10 benda tanpa harap dibalas dan dia dapat berganda-ganda
dan sekarang dia percaya apa itu KEIKHLASAN
uncle tue nasihat cik fadz, mulakan hari dengan PRAYER
mulakan dengan SOLAT
insyaAllah hidup kita seharian baik-baik ja
dan yang penting IKHLAS setiap kali kita buat apa pun
niat kerana Allah

Rindu aku, sangat rindu kamu



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****


Rindu aku, sangat rindu kamu



seliparku dan kakimu



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

credit here

seliparku dan kakimu
tajuk mau gempak
tapi serius moment tue macam dalam novel jiwang yang dok ada tue
sweet sugar plum gitu
lawak pon ada
blurr sangat
tak pasal-pasal terpijak kaki mamat tue
yang sorang pulun nak mencelah jugak dekat tempat sempit tue
hah sapa suruh parking dekat sangat dengan kereta i kan
sakit lutut i terkena pintu u tolak
lastnya, kaki kawan u yang i terpijak
apa la malu weh
dah confirm dia tengok muka aku
tapi sayang aku ja tak perasan muka dia camna
malu punya pasal kan
alahaii abam kereta Hilux
agaknya kita boleh terjumpa lagi tak lepas nie


nota kaki : nasib baik pakai selipar jepun. kalau pakai heels tahap yang runcing camna

[aku & dia] - rambut



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

gambar hiasan je

encik muka ketat, makin blonde rambut awak kot
cantik sangat ka?
lawa sangat ka?
rasa yang sebelum nie much better


nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih