♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Atiqah Mutaza Pink Giveaway



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. cik fadz hari nie punya lah takda kija nie ..
.. cepat ada orang nak offer kija tak? ..
.. nie lah kesannya kalau exam dah abeh kan ..
.. time exam, ada la jugak studynya ..
.. sekarang? ..
.. adoii bosan bosan ..
.. so, sementara nak tunggu ada job tue, meh cik fadz join GA kawan cik fadz ..
.. ada la jugak kan kijanya ..
.. sapa nak join, jom picit link nie ..

|
|
|
|
v


.. jom start ..
.. syarat pon dah bacakan ..
.. title suma sudah ..
.. banner empunya GA lak ya ..
.. gadis chumel Atiqah Mutaza ..
.. tadaaaaa ..


.. dah lepas masuk banner empunya GA ..
.. sekarang turn cik fadz la plak nak mempertaruhkan gambar ya ..
.. cik fadz nak pertaruhkan gamabr bawah nie ..
.. takda la pink sangat ..
.. takda la pink dari atas sampai bawah ya ..


~pic nie kira pic kenangan jugak la. ni masa second year diploma. ni masa field trip kat Kuala Abang. kebetulan lak pegi pakai pink color sampai boleh buat girl band. so sesapa yang berkenan nak hire kami main music bley la. TAPI, kami nie ntah pandai main ntah tak tue~



~nie sampingan ja. sebab nak tunjuk yang koleksi baju cik fadz tak lepas dari warna pink. biasalah gegurl kalu suka pink tue. pink tue kan lembut. sesuailah dengan perwatakan gegurl tue yang lemah lembut. nak2 hatinya yang lembut tue. ehehhh, jap2 cik fadz dah terlari jauh dari tajuk dah nie~


.. okey, gambar pun dah letak ..
.. sekarang tunggu empunya GA lak nak judge kan ..
.. cik fadz nak tag yang lain jugak ..
.. yang ada ciri-ciri minat dengan pink ..


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih