♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

cinta itu tak semestinya memberi. cinta itu juga tak semestinya menerima



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..



"cinta itu tak semestinya memberi. cinta itu juga tak semestinya menerima"

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. okey, ayat nie terlintas zupppp dari fikiran cik fadz masa tengah basuh baju ..
.. ntah apa-apa ja tue ..
.. tapi ada betul jugak bila fikir lama-lama tue ..
.. sampai terbengkalai seketika aktiviti menyental tue ..
.. cuba fikir betul-betul ..
.. mungkin pendapat kita tak sama ..
.. bagi cik fadz, cinta tue tak semestinya memberi ..
.. tak semestinya inchik kekasih cinta kita sepenuh hati, then sampai apa pun inchik kekasih minta kita nak kena bagi ..
.. kalau setakat mintak belanja kfc ka, pizza ka, subway ka, itu okey lagi ..
.. sekali sekala lepak b'bbq kat Seoul Garden ka, okey lagi ..
.. kalau kata inchik kekasih minta yang advance lagi? ..
.. ada mau bagi jugak ka? ..
.. fikir-fikir lah ya ..
.. beri pada yang berhak ..
.. beri pada yang layak dan menghargai kita gurls ..
.. mereka-mereka inilah yang menghormati kita sebagai wanita ..
.. cik fadz tulis berdasarkan pemerhatian pada keadaan sekeliling cik fadz ..
.. takda kaitan dengan sapa-sapa pun ..
.. so, takmo touching2 ya ..
.. peace ya ..
.. terima kasih ..

^____^


nota kaki : mendambakan kemanisan cinta selepas ijab dan kabul. insyaAllah :)

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih