♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

frustrated



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. huhuhu, frust sangat nie ..
(rasa macam nak nangis ja nie)
.. nie semua gara-gara final exam laa ..
.. cik fadz sangat berharap okey untuk paper tue ..
.. memang nak sangat score ..
.. tapi, jawapan yang cik fadz coretkan tue macam hampeh ja hah ..
.. ushar kiri kanan, gila panjang jawapan kawan2 nie hah ..
(okey ini bukan untuk sesi meniru ya.. ushar pun bila dah times out ya)
.. cik fadz punya? ..
.. gila takda panjang macam kome tue suma ..
.. psyco okey cik fadz dalam hall tue ..
.. bahaya betoi ..
.. bukan apa cik fadz dah study, tapi jawapan yang cik fadz bagi rasa macam tak sempurna sangat ..
.. Dr, saya nak score paper Dr tue ..
.. Dr bagi lah saya A ..
.. plezzz plezzz ..
.. ntah kenapa, untuk paper tue cik fadz sangat berharap ..
.. dalam banyak2 paper, paper tue jugak yang cik fadz fokus ..
.. cik fadz dah jatuh cinta mungkin untuk paper tue ..
.. ya Allah, hambaMu ini dah berusaha ..
.. sekarang, segalanya hanyalah padaMu ..
.. semoga hambaMu ini akan mendapat yang setimpal untuk usaha yang dicurahkan ..
.. amin ..


"Kadangkala kita perlu melalui hujan yang lebat sebelum pelangi yang indah itu menjelma"



nota kaki : rasa nak menangis sanagt. takpa2 stay cool. berusaha positifkan diri

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih