♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

2012 bertambah 1 lagi angka



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


.. selamat tahun baru jejaka kacak, gadis comel luar sana ..
.. waaa, cik fadz ada macam-macam perasaan dah sekarang nie ..
.. semua dah bercampur aduk nie ..
.. waaa, dah semua pakat dok wish new year, tiba-tiba kawan cik fadz ada mention pasal umur kitorang ..
.. waaa, 1 lagi angka perlu ditambah di situ ..
.. tiba-tiba rasa seram dengan pertanyaan cepu cemas orang sekeliling ..
.. dahla sekarang bakal masuk final sem kan ..
.. wah, gayanya lagi 6 bulan tue ..
(insyaAllah akanku genggam scroll itu.doakan cik fadz berjaya ya)
.. soalan, statement cepu cemas baru ja cik fadz dapat jap tadi ..
.. boleh dikatakan soalan atau statement wajib ..
..apa statement dia agaknya ya ..
.. jeng ..


.. jeng ..



.. jeng ..

"dah boleh kawen dah kak"

"so kak meera cpt2 la kawen...bleh kami mkn nasi minyak kak meera.."

.. nie semua gara-gara umur cik fadz yang dah menginjak 2+ ..
(sajakan.. bukan apa, tak rasmi lagi tue..hi3)
.. cik fadz saja nak bagi chance kawan-kawan lain dulu naik pelamin ..
.. cik fadz tahun 2012 nie nak pegi majlis kawan-kawan dulu makan nasi minyak ..
.. best tue ..
.. jalan-jalan isi perut ..
.. apa-apa pun, selamat membuka lembaran baru ya wahai jejaka kacak, gadis comel semua ..

d^_^b


nota kaki : dear future hubby, nanti kita bertemu ya :)

2 comment received:

akubest501 said...

slmt tahun baru....

FadzMeera said...

@akubest501
selamat tahun baru kamu :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih