♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

selamat tinggal 2011, selamat datang 2012



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


.. morning jejaka kacak, gadis comel luar sana ..
.. saja nak buat jugak entry pasal new year ..
(padahal semalam dah kena sembur dengan mama pasal new year)
.. happy new year ya semua ..
.. azam lama dah settle belum? ..
.. kalau belum, sambung ajalah azam tue sampai tercapai ya ..
.. kalau dah settle tue, bolehla buat azam baru ..
.. biar satu ja azam untuk tahun baru nie pun takpa ..
.. asalkan yakin dapat capai ..
.. kalau banyak azam, pakat semuanya tak jalan, tak payahlah ..
(itu bagi cik fadz, berangan namanya)
.. so, sapa yang dah tetapkan azam baik masa maal hijrah hari tue, jom kita pakat-pakat kejar ..
.. kalau ada azam tapi takda usahanya, tak ke mana jugak kan ..
.. last but not least, cik fadz nak wish lagi sekali, Happy New Year 2012 ..
(habis duit cik fadz gara-gara pegi kedai tadi. sebelum nie tak pernah pun beli majalah tue.TAPI kali nie cik fadz sanggup keluar duit sebab nak dapatkan kalendar dia..hu3)

~credit to inchik Google~


nota kaki : 2012?..stahun lagi bertambah usia.. waaa, makin ramai yang naik pelamin lak tue.. yang dah lama naik pelamin, makin bertambah besar pon family..happy utk kawan-kawan..hopefully, time cik fadz nnti, hadiahnya besar2 ya ;)


2 comment received:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow
lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

FadzMeera said...

@cerita best

tq pokjoe :)
nnti kita terjah sana selalu ya

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih