♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

good luck final exam



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. cuti-cuti nie apa ja yang kome semua buat ya? ..
.. cik fadz of course takda lain merajinkan diri menengok buku-buku yang kian menimbun di depan mata ..
.. biasa la bila dah musim exam mula menjelmakan ..
.. makan ke mana, tidur pun entah ke mana ..
.. semua benda kira tak sempat ..
.. nak pegi toilet pon kena fikir panjang ..
.. kononnya kalau masuk toilet, masa yang diambil agak lamakan ..
(tapi sempat lagi menghapdate di sini)
.. pada yang bakal menempuhi final exam, good luck cik fadz ucapkan ..
.. ingat hasrat mak ayah kita ya ..
.. susah payah diorang nak bagi jugak anak-anak diorang dapat sambung belajar ..
.. sebagai anak, kenalah beringat menda nie kan ..
.. abah, mama cik fadz selalu pesan ..

"kita nie takda harta. biar ilmu tue lah harta kita nanti. selagi boleh belajar, belajarlah"


~jangan sampai tertidur camni lah ya~



2 comment received:

Woofer Storm said...

dulu sy tak bljar,skg menyesal tiada guna..ermm'''

follow sini..slmt malm^^

FadzMeera said...

@Woofer Storm

doakan saya ya

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih