♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Cinta tanpa restu ibarat jasad tak bernyawa



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


Love without blessing is like an empty shell. :)
Cinta tanpa restu ibarat jasad tak bernyawa




.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. sapa tengok ending Tentang Dhia jap tadi sila angkat kaki ..
.. sedih lah aihh ending dia ..
.. endingnya, dua-dua meninggal hah ..
.. memang sejatilah chenta Dhia dengan Zikir ..
.. memang ajallah yang memisahkan ..
.. urmm, realitinya ada ka eh wanita macam Dhia? ..
.. yang mummy Zikir tue, insyaAllah ada ja kat luar sana ..
.. yang macam Zikir pun, insyaAllah ada jugak ..
(dahsyat hah kena basuh sampai buat macam tue kat wife dia)
.. mintak simpang la semua tuh ..
.. okey la ending tue ..
.. ya lah sama ada nak happy ending or sad ending ja kan ..
.. kalu happy ending semua penonton pon akan happy ..
.. kalu sad ending, ada yang sedih sama tak kurang jugak yang kritiknya ..
.. kalu yang tergantung lagi la kontroversi kan ..
.. biasa la tue masing-masing punya imaginasi ..

^___^


nota kaki : mummy zikir ja tak tau apa yg jadi last tue. budjet ngam2 sampai part zikir dgn dhia meninggal ja mungkin. adik cik fadz cakap, "org yg buat salah laku ni liat nk ''pergi''...Tuhan nk dia bertaubat dulu...hehe..point director kot..."

2 comment received:

Balqis Azhar said...

syok larh tentang dhia.
tpi ending dia sedih kot ~

FadzMeera said...

sedih jgk :(

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih