♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

rencah hidup 1



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

masa UPSR, tertanya bila la nak PMR
bila dah PMR, nak pulak SPM
ahah bila sampai SPM, mula la fikir nak masuk universiti
bila dah masuk universiti, dia buat dah nak fikir kerja pulak
bila dah kerja???
mula la fikir zaman belajar dulu jugak yang best
orang kata, zaman belajar tak payah fikir banyak
just fikir pasal benda yang belajar ja
tak payah fikir banyak pasal nak cari duit lah, bayar itu lah, bayar ini lah, pergi sana, pergi sini, meeting sana, meeting sini, kursus sana, kursus sini
yang kena fikir, macam mana nak jawab soalan exam, score 4 flat, then grad dengan jayanya
ada kelas, pegi
takda kelas, tido
gap lama, balik bilik tido
kalau rajin, petang pegi jogging kat tasik
kalau tak jogging bagi makan ikan
bukan kata ikan ja, sekali biawak pon join
malam buat assignment
kalau takda assignment, layan movie dengan roomate
tak layan movie korea, layan runningman sama-sama
kalau lapar, jalan pegi beli supper
laksa ka, keropok lekor seringgit dua ka
gosip-gosip, tdo lagi lepas tu
hujung minggu, lepak dengan kawan-kawan
window shopping, wayang semua pon boleh
itupun kalau dah tak balik kampung
tapi itu semua dulu
sekarang dah lain
sekarang tanggungjawab semakin bertambah
ada komitmen, amanah yang dipertanggungjawabkan
 

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih