♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

pertemuan dan perpisahan


Bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum


okey part yang paling tak best bila kita dah rapat dengan orang, then tiba-tiba kita kena lepaskan dia pergi
itulah part yang paling tak best bila kita dah banyak cipta kenangan-kenangan manis, memori-memori manis 
tetiba terhenti sampai situ saja

rumate sejak 1st year nie hahbyebye cikrumate. ada masa nnti kita ketemu lagi ya..take care. thnx utk suma memori2, kenangan2.. insyaallah sentiasa dlm ingatan, hati ak. oh ya, jgn lpa klu t'dgr lagu2 ak, igt kat ak tau.. ♥ u beb


"Setiap yang ada pertemuan pasti akan ada perpisahan. Maka kita bersiap sedialah untuk berpisah dipenghujungnya nanti sebab dah pastinya akan ada perpisahan. Kalau kita tidak ingin berpisah maka janganlah bertemu"


so, bertemu berpisah lumrah sebagai manusia
kalu takda pertemuan perpisahan, kiranya bukan manusia lah kita
insyaAllah perpisahan nie hanya pada mata kasar
tapi yang penting bukan kita berpisah pada mata hati
insyaAllah ingatan, kenangan tue akan terbayang-bayang dalam hidup
insyaAllah diizinkan Allah nanti kita boleh jumpa lagi

adik2 yg byk kongsi segala menda
lepas ni mesti rindu kan... dah x ley dgr dak sorang tu jerit2, manjanya, dak sorang lg lak smbang dgn penuh gayanya, ...waaaaa rindu rindu suma tu nanti... igt nah promise kita..

memorable 3rd year lifethnx utk semua kenangan2 sepanjang kita kenal tau. ampun maaf andai ada salah silap akak. terlebih, terkurang, halalkan ya. gud luck kat luar sna nnti tau..

we are zoologyphilic USM 2009/2012
best memories with u all guys. thnx for everything. 
best of luck in the future ya guys. keep in touch!!.   



Pertemuan dan perpisahan
Adat manusia biasa
Hilang di mata tapi di hati tidak lupa
Berdoalah kita gar aman dan sentosa
Semoga dapat kita berjumpa di lain masa

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih