♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Maharku Untukmu



Bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum


best drama nie
bergenang jugakla air mata cik fadz
dah hampir mau bocor dah hah mata nie
sambil2 tgk, tetiba terfikir

"ada lagi ke eh lelaki yang mcm Putra tue? sanggup kot kena maki, pukul dengan wife dia"

tapi serius cerita nie best
terkesan jugak lah tengok
lagu dalam cerita nie pun lirik dia semua best

Inilah maharku untukmu 
Seperti ini kumampu 
Sepenuh hati kuberikan 
Sebagai wujud cintaku

Sejauh-jauh mata memandang
Sedalam-dalam hati merasakan
Hanya setitik debu yang tertuang
Dalam syair pujian
Lepas hati memandang lautmu
Terheran diri pada langitmu
Berjuta kata tak cukup untuk
Melukis indahmu

best kan?
lirik dia memang terbaik kot
urm, ada terfikir jugak cik fadz satu benda nie

"ada jgk eh org kat luar sana yang mcm mummy Aisyah tu eh?.. jauh sangat dah melencong tue"

tapi serius, cik fadz relate kan watak mummy Aisyah tue dengan life skrg
ya lah kadang2 terkhilaf jugak fikir cik fadz
ya lah kalau hidup kita tak berlandaskan agama
bak apa yg cik fadz bincangkan dengan rumate cik fadz
Kita ISLAM Sejati atau Hanya Dalam I/C?? ya lah mak ayah kita Islam, so kita boleh dikatakan secara automatik dikira Islam juga
renung-renungkan

^___^


nota kaki: tertiba terfikir andai 'dia' nak bagikan mahar cuma senaskah al-quran. alhamdulillah. itulah impian perkahwinan :)

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih