♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

putihkan lambang kesucian



Bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum


"awak, awak... weekend lepas kan saya temankan kawan saya pergi butik pengantin. dia mau touch up sikit lah untuk E-Day dia. awak nak tau, saya nie boleh plak pergi berangan. itu ajalah kerjanya kan. awak nak tau?? saya ada jumpa dan senang cerita saya jatuh cinta dengan satu baju nie. cantik sangat awk. siap warna putih bersih lagi tue. putihkan lambang kesucian. tak gitu awak? gayanya kan awak, nak kena kumpul duit banyak nie kalau nak kawen.. bukan main tinggi lagi hah budjet nak kawen tue. 
urmm, tapi saya tak kisah pon andai kata kita buat simple2 ja.. yang penting, awak terima saya, saya terima awak. kita saling cukupkan apa yang tak cukup pada diri masing-masing. kita saling give and take dalam apa jua keadaan pun. yang penting jugak, awak kena kawen dgn family saya, saya kawen dengan family awak"



okey cerita tiada kaitan dengan cik fadz
sebenar-benarnya nak tunjukkan baju nie ja
berkenan cik fadz tengok
tapi berangan ajalah cik fadz nak pakai kan


nota kaki : okey fikir banyak kali hah sebelum nak post entry nie...adoyaiii

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih