♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

alhamdulillah semuanya selamat



Bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum

sepanjang dua bulan lepas, serabut sangat life cik fadz
nak pulak minggu kritikal, seminggu lepas
minggu tue lah nak kena submit thesis, minggu tue juga lah nak kena baiki result
memang dugaan jugak la
nak pulak tiba-tiba lappy buat hal kan
suspends jangan katalah
of course lah kan
buat susah payah tetiba lappy tak boleh buka tiba-tiba
dengan copy takda dalam thumb-drive
memang cuak sangat
tapi alhamdulillah berkat kot kan, lappy dah okey
memang sentiasa langkah berjaga-jagalah cik fadz
taknak benda sama berulang


tengoklah betapa berseleraknya meja cik fadz tue
tapi kiranya masih terkawallah
sebelah kiri tue, penuh dengan journals yang kena baca
tue belum kira yang bersusun dalam lappy lak kan
baru terasa macam student hah
biological clock memang dah tingtong
tidonya ntah ke mana-mana dah
perghhh baru terasa student life
kalu sebelum nie tdo on time
tapi sejak kena mengadap thesis nie, tdonya mmg 2 3 jam ja lah
terbaik wookkk

tadaaa
setelah bertungkus lumus dengan inchik thesis


setelah penat lelah cik fadz, alhamdulillah 
alhamdulillah semuanya selamat dan siap
selamat tinggal inchik thesis
sekarang cik fadz berserah dan tawakal ja lah
hopefully, supervisor, examiner suka dan faham dengan apa yang cik fadz nak sampaikan
insyaallah
amin


nota kaki : terima kasih tak terhingga pada supervisor, GA, rakan-rakan sengakatan "fish group", cik rumate, serta mereka yang terlibat secara langsung ataupun tidak. tq sangat2 korang. bersama-sama cik fadz dalam saat genting nie. jasa korang cik fadz kenang sampai bila-bila ^___^v

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih