♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

survey pakej perkahwinan



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. mang aii title ..
.. tak boleh tahan hah ..
.. saja title nak gempak ..
.. untuk pengetahuan nie kali pertama cik fadz pegi pameran perkahwinan ya ..
.. wahh teruja pun ada ..
.. berangan lebih pon ada hah ..
.. conclusion, kena sama-sama menabung dari sekarang hah ..
.. so, kena buka tabung kahwin lak lah ya lepas nie ..
.. jom nak promo sikit ..
(alamak, sekali flyer diorg dah tercicir mana ntah. berkenan, roger cik fadz)
^___^

.. ce tengok .. 
.. ada teringin tak macam ni? .. 
.. ok, jgn lupa menabung sampai cukup RM3k ya ..
.. pesanan dari penaja ..

.. ok yang nie tak sempat nak tanya budjet dia ..
.. tapi murah sikit la dari yang atas nie ..
.. okey, cik fadz suka yang nie ..
.. simple tapi masih menarik ..

.. nie antara mereka-mereka yang menanti hari dan masa yang sesuai untuk melangkah naik ke atas pelamin idaman masing-masing ..
.. doakan mereka-mereka ini bertemu jodoh masing-masing ya ..

.. naik pelamin olok-olok dulu sebelum yang betul ..
.. kononnya nak amek berkat ..
.. insyaAllah sampai masanya nanti akan melangkah ke singgahsana itu ..



nota kaki : jangan lupa jgk menabung untuk master dan insyaAllah PhD jgk ya :)

2 comment received:

FatinFirdaus said...

pameran dekat mana tu? bestnya.. :)

FadzMeera said...

@FatinFirdaus

pameran kat kulim fatin :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih