♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

satu kata : TAHNIAH



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. wah kalau KRU tiga kata, cik fadz satu kata ja ..
.. satu kata tanda penghargaan ..
.. dah macam boleh buat lagu la pulak kan ..
.. tahniah ya abg eqbalzack ..
.. tahniah atas kemenangan merangkul anugerah "The Best Lifestyle Blog of the Year 2012" sempena World Bloggers and Social Media Awards baru ni ..
.. anda memang layak abang eq ..
.. dahla cik fadz kagum sangat dengan abang eq sorang ni ..
.. dah la bakal dapat title Dr tak lama lagi ..
.. nie yang bagi semangat cik fadz nak dapatkan title Dr jugak ni ..
.. tak dapat jadi Dr perubatan, Dr falsafah pun okey kan ..
.. sambil tue, boleh tak nak ambil kesempatan juga? ..
.. boleh tak nak ucap tahniah pada diri sendiri juga? ..
.. tahniah ya cik fadz sebab berjaya mendapat result yang memberangsangkan ..
.. semester akan datang usaha lebih lagi ya ..
.. kan cik fadz pernah cakap ..

"pelangi yang cantik dan indah itu hadir selepas hujan ribut dan petir. biar selebat mana pun hujan tue. biar sekuat mana pun ribut dan petir tue. yakin pada diri bahawa suatu hari, pelangi nan indah akan muncul mempamerkan diri"

.. ringkas dan padat entry kali nie ..
.. jika ditanya apa anda akan lakukan sekiranya mendapat ALAIN DELON set itu?, cik fadz akan jawab macam nie ..
.. "wah itu satu rezeki. boleh buat hadiah besday mr.abah tak lama lagi" ..
^___^

tag Anees Chan dan Khairi Aswad ..
.. jom geng ..


nota kaki : okey tak rasa pun entry kreatif. tapi simple ada lah

6 comment received:

eqbalzack said...

assalamualaikum fadzmeera,

terima kasih banyak2 join contest abg eq dan buatkan entry ni.
abg eq dah linkkan kat blog dan harap kawan2 lain boleh view blog meera nnt.
selamat berhujung minggu buat meera dan keluarga...

ikhlas,

-eqbalzack-

FadzMeera said...

@eqbalzack

waalaikumussalam abg eq
sama-sama..
saja nak penuhkan masa yg ada abg eq
entry pon biasa2 ja
apapun, tahniah dan good luck abg eq :)
happy weekend jgk ^___^v

sheeraY said...

semoga berjaya meera :)

FadzMeera said...

@sheeraY

tq ya.. :)

Zaki Muhammad said...

Meera, selamat berjaya. Hhehe saya datang jenguk dari blog Abg. Eqbal.
Follow kamu juga!

FadzMeera said...

@Zaki Muhammad

tq nah.
sat nk terhaj zaki dan kwn2 lain jgk ya :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih