♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

selesai satu, empat lagi



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. halu jejaka kacak, gadis comel ..
.. alhamdulillah dah settle pon satu paper cik fadz ..
.. ada empat lagi yang sedang menanti tue ..
.. letih sangat nie ..
.. tido? ..
.. jangan dicerita perkara itu ..
.. nama ja tido tapi serupa tak tido ja hah ..
.. serius penangan nak exam kan ..
.. itu belum kira lagi sakit perut lah, nak termuntah lah ..
(yang nak termuntah nie, cik rumate cik fadz la..tataw lah nak muntahkan makanan ke ilmu ntah)
.. kira semua menda adalah ..
.. hampa pernah rasa tak apa yang cik fadz rasa nie? ..
.. ke cik fadz aja yang panic terlebih nak exam? ..
.. nasib baiklah panic tak sampai blank kan ..
.. kalu tak, menangis tak berlagu la jawabnya ..
.. oh by the way, nasib baik takda soalan pasal AUKU tue ..
.. kalau tak, masak jugak la ..
.. huhuhu, sedih takda yang berkongsi ..
(ececeh, cik fadz gurau aja)
.. kalau keluar pon soalan tue, insyaAllah cik fadz akan jawab ikot pndapat peribadi cik fadz lah ..
.. gamak macam tak banyak idea, cik fadz skip ajalah soalan tue ..
.. kan ke banyak lagi soalan lain ..
.. dah2 takmo ngarut lagi ..
.. jom teruskan perjuangan menuntut ilmu kita ya jejaka kacak, gadis comel ..

^___^


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih