♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

ombak rindu



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


"rinduku umpama ombak yang tak berhenti" - izzah
"kasihmu bagai pantai yang sentiasa menanti" - hariz


~culik kat sini~

.. serius tak sabar nak tengok filem nie ..
.. rasanya, pada yang baca novel Ombak Rindu, pastinya tak sabarkan ..
(cik fadz paling best baca part 1 lah.. lagi 2 part novel tue, macam biasa la slow sikit. nak tau kenapa, bacalah ya)
.. nak tengok la juga macam mana filem nie diadaptasi dari novel kan ..


.. macam mana la rupa si Haris tue? ..
(padahal dah tau Aaron Aziz yang bawa watak tu. mesti mantap ni.)
.. macam mana la si Izzah yang polos, yang baik tue? ..
.. bengis macam manalah Haris tue ..
.. wallaweh, Aaron yang bawa kan watak Hariz ..
.. memang mantop la ..
.. kena dah gaya Aaron dengan Hariz yang digambarkan dalam novel ..
.. nie yang lagi tak sabar hah nak tengok ..
.. sebelum tue, layan MV aja lah ..
.. not bad hah OST dia ..
.. nie baru ost, dah berulang kali dengar ..
.. belum tengok ceritanya lagi ..
.. jangan lupa dating dengan filem Ombak Rindu 1 Disember 2011 nanti ..
.. my laling, nanti kita sesama layan ya ..
.. can't wait for it lol ..
(agak2 la kan, nak kena spare tisu tak eh?)

v^__^v


*****

.. layan MV nie dulu ya ..
.. lirik, muzik suma best ..


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



8 comment received:

syarifahsidrus said...

da baca novel, tapi tak terasa macam nak tengok movie.ohoho..biasa baca novel lagi best kan

Cik Lia Lomi said...

aduhai dah terasa syoknya tu..ngee..

FadzMeera said...

syarifahsidrus~~~

slalunya macam tu la..tak boleh nk harap, filem sama mcm novel..ya lah, masa pon singkat kn :) nak crita adaptasi novel siti rosmizah lak..hi3. novel dia best wooo

FadzMeera said...

cik lia lomi~~~

kita nantikan sesama yar :)

Princess Solehah said...

seronok baca novel Ombak Rindu tu hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon pown xsabar nak tgk filem tu.. lambat sangat laa.. huhu

FadzMeera said...

princess solehah~~~

btollah..emosi baca hah

FadzMeera said...

C.M.A @ CikMoonAdnan~~~

sama2 kita tunggu nah..sbelum tu, jom layan twilight part 1 dulu..hi3

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih