♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

amukan perasaan



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. straight to the point aja lah kan ..
.. takut cik fadz tengok status2 dekat laman sosial FB hari nie ..
(lama hah tak buat status..malas mau express kat FB. cik fadz lagi prefer blog)
.. marah, maki hamun semua ada ..
.. alamak, apa dah jadi nie ..
.. tak best la jadikan laman sosial tue medan nak perang ..
.. takut aihh kami2 yang ternampak, terbaca nie ..
(tett, cik fadz bukan stalker ya. tapi nak buat camna kalau dah status2 tue naik kat home cik fadz. maka terbaca jugak la secara tak sengaja)
.. banyak2 bawa bersabar yar dengan perasaan amarah tue ..
.. ummm, baik perasaan apa pon ..
.. apa kata, kita pakat2 share dengan pencipta kita ..
.. biar kita sentiasa berbisik, berbicara padaNYA ..
.. alangkah lebih baik macam tue kan ..
(nasihat utk diri sendiri juga nie)
.. takda la nak singgung perasaan mana2 pihak ..
.. tak best la nanti jadi hal lain lak kan ..
.. yang lagi penting, moga-moga kita lebih dekat padaNYA ..
.. amin ..

v^___^v


nota kaki : nasihat untuk diri sendiri yang tak sempurna nie jugak :)

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih