♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

jadi burung hantu lagi



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..
~gift from buddy cik fadz time practical~

.. wah kalau sebelum nie jadi burung hantu sempena  nak raya, kali nie jadi burung hantu sempena nak masuk semester baru a.k.a final year pulak ..
.. entry sebelum nie yang lebih kurang sama dgn kejadian sekarang ..
.. ramai jugakla coursemate cik fadz yang belum siap lagi report praktikal hari tu ..
.. cuti ada la 2 bulan lepas praktikal hari tu, tapi still tak siap lagi ..
.. bukan apa, kemalasan melanda diri sebelum nie ..
.. semangat tu sekejap sangat ..
.. mana taknya kalu dah namanya buka lappy takdanya nak buat report semata ..
.. ada la kija lain yang dia nak geledah dulu kan ..
.. see, macam sekarang nie la ..
.. fb lah, blogging lah, you tube lah ..
.. macam2 hah ..
.. tett, cik fadz rest kejap la ..
(alasan baik punya)
.. bukan kata kaki, tangan aja kebas nie ..
.. siap kepala nie pon dah sama naik hah ..
.. padan lah kan buat kija last minute ..
.. gila tak last minute, sebab next week dah start class ..
.. ini bermakna, next week jugak la kena submit ..
.. mang aiii ..
.. memang tak tido la cik fadz ..
.. jom mau sambung balik kija ..
.. peace yawww ..

v^___^v


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih