♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

ada gegaran lah



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. ya allah tengah asyik sangat buat kija, tak perasan ada gegaran jap tadi ..
.. boleh taw pon sebab ada kawan bagitau ..
.. penang katanya memang terasa sangat lah ..
.. kuat jugak katanya ..
.. dua kali pulak tu ..
.. yang first pukul 12 lebih ..
.. yang second tu, 2 lebih ..
.. seram la plak aihh ..
.. dah la anjing dok menyalak kat belakang rumah nie ..
.. apa hal hah ..
.. jangan la ada malapetaka menimpa ..
.. mintak dijauhkan semuanya ..
.. tunggu berita esok pasal gegaran tue ..
.. cik fadz, ada la google kat sini berita gegaran tu ..
.. cuba la klik tengok ..
.. apa-apa pon, nak lebih sahih, kena tunggu esok ..


2 comment received:

iMah said...

em em..
mnx2 xde pape jadi..
dpat tau pun dr FB je..
ade kawan2 post status psal mende niyh..

FadzMeera said...

itulah..kwn dok kat sana..nak2 lak dok tingkat 10, mmg terasa lah dia kata..b'goyang lampu suma hah..

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih