♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Wordless Wednesday #01


.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


.. apo bonda nie hah? ..
.. gila sejak menjejakkan kaki ke dunia blog, baru taw menda apa Wordless Wednesday nie ..
.. sblum nie ada la jugak tgk cik epal blogger terkenal dok post entry gini ..
.. masa tue tak t'pikir nak google kan ..
.. then bila dah dok rajin blogwalking skrg nie, lagi skali t'jumpa entry cenggini ..
.. maka, dgn penuh keprihatinan, akue pon apa lagik, google lah kan ..
.. rupanya, menda nie bukanlah kuih ka, bunga ka, or menda2 yg seangkatan ..
.. rupa2nya, Wordless Wednesday nie, blogger2 akan buat entry dgn hanya post gambar ..
.. kira gambar tue akan menceritakan segala2nya lah ..
.. cenggitulah ayat melayunya ..
.. kalu versi English, cenggini bunyinya..
.. On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. wiki.answer
.. cenggitulah maksudnya ..
.. maka, disebabkan akue dah terlepas utk Wednesday kali nie, kita tunggu ajalah next week kan ..
.. nmpak sgt lah tak maju lagi dlm dunia blogging nie ..


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih