♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

tenang dan ceria seindah pagi Jumaat yang penuh dengan kedamaian


~hiasan akue semata-mata utk tatapan~



.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. mownink ..

.. dah bangun blom nih? ..

.. akue pon bangon lambat hari nie ..

.. mentang2 lah pagi nie da class macam biasa tue kan ..
(bukan ponteng yar, TAPI mmg class takda pon. teacher akue bagik cuti..manyak baik lah teacher)

.. so, dah takda class nie, kija akue bangun pagi macam biasa lah kemas bilik ..

.. nie sempat dlu hapdate kat sini ..

.. mana taknya, satgi nak buat kija lain laks, tak sempat nak jenguk sini kan ..

.. so, pagi nie boley la akue settle kan kija2 yg ada tuh ..

.. nanti takda la kalut sgt kan ..

.. kena planning betol2 nih ..

.. nanti tak t'kejar org kata ..

.. by da way, slamat hari JUMAAT ya hampa suma ..

.. kejap ja rasanya dah smpai hari jumaat ..

.. rasa macam baru ja semalam isnin kan ..

.. nak nak plak hari nie dah 25 Februari okeh ..

.. nie maksudnya ada 3 hari ja lagik nak masuk bulan March laks ..

.. mak aii cepatnya masa nie ..

.. tak sedar laks kan ..

.. fuhhh, nie nmpak gayanya tak lama dah nak final exam nie ..

.. mak aii takot laks ..

.. k, jom lah hampa suma kita bekfast sesama then kita tros kan buat kija kita yar ..

.. nanti settle awal, senang ..

.. baru la boley nak joli sana, joli sini kan ..

.. adios hampa suma ..

.. daaaa ..


nota kaki : yg bernama LELAKI tue, slmt menunaikan SOLAT JUMAAT nnti yar ^___^

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih