♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

mownink

~Begitu indahnya kehangatan dan keakraban alam. Izinkan aku untuk mensyukuri setiap detik nikmat dan kurnia yang telah Kau berikan..~


.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..

.. mownink hampa suma ..

.. hah, tgk awal tak akue post entry kali nih? ..

.. nie tandanya akue bangun awal then xda menda nak buat lagik ..

.. so, tunggu lagik? grab ajalah peluang yg ada kan ..

.. bukan hapa, ada sbb la napa akue bangun awal2 gini ..

.. nak2 laks weekend gini kan ..

.. jap lagik nie maw pegi b'bakti jap ..

.. ya b'BAKTI ..

.. napa, tak caya yar ..

.. hampa mesti igt akue nak pegi b'bakti mcm bakti siswa ke, bakti masyarakat tue kan ..

.. lebey kurang la, TAPI nie ganti dgn perkataan nie, ALAM ..

.. ya alam ..

.. actually, nak pegi buat kija amal kat tanah and laut kejap lagik nih ..

.. biasalah, dah namanya pon budak BIOLOGY kan, of course la menda2 gini dah jadik biasa dlm hidup akue nih ..

.. nak2 laks dok UNI yg tekankn sustainability yg t'amat nie kan ..

.. so, akue sbg student kena la lebey2 support ya dak? ..

.. apa salahnya sekali sekala turun padang kan ..

.. so, hampa jgn dok buang sampah merata nah lepas nih ..

.. hah, tiba2 teringat video MATLUTFI yg pasal sampah nih ..

.. layan jugak video dia nih ..

.. klu nk taw lanjut, hampa pakat2 search la nma dia kat YOUTUBE nah ..

.. byk nar menda baik dari video dia ..

.. conclusionnya, bukan suma video dia ada lawak ja semata-mata TAPI nasihat utk kita2 suma nih ..

.. so, takmo ckp pjg lebar dah ..

.. akue pon belom siap lagik nih ..

.. urm, takat nie dulu lah yar ..

.. takpa, nnti kita jmpa lagik ..

.. adios ..


nota kaki : selamat b'hujung mggu ya utk suma yg menjengah kat sini ^____^

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih