♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ ungkapan emas di hari AHAD ♥


.. assalamualaikum ..
.. selamat pagi suma ..
(dari jam yg tertera kat lappy nie, da tak mcm pg hah)
.. muncul lagi kat sini setelah semalaman asyik b'blogwalking ja ..
.. then muncul hari nie semata2 nak post entry tak seberapa nie ..
.. tgh dok baca surat habaq jap tadi, t'jumpa lah satu kata-kata azimat nie ..
.. so, apa lagi ..
.. dengan senang hati dan tawadukknya, akue pon share lh kat mr.uchuk nie ..
.. ungkapan dia drp THOMAS FULLER (Sejarawan Inggeris) ..
.. ungkapan dia macam nie ..
.. HARAPAN ADALAH RODA UTAMA YANG MEMBUAT MANUSIA TERUS BERGERAK ..
.. hah ada benarkan ungkapan nie ..
.. sbb setiap hari kita ada hope la kita terus kejar hope kita tue ..
.. selagi kita tak dapat, selagi tue la kita akan terus bergerak kejar apa yang kita hendakkan tue ..
.. hah stuju tak? ..
.. setiap manusia, tak lepas dari semua pengharapan ..
.. kadang2 tak pernah puas dgn apa yg dah ada ..
.. kita akn sentiasa mengharapkan sesuatu yg lebih drp yg sedia ada ..
.. walallahualam ..

v(^_^)v

~gambar tiada kena mengena dgn entry~




nota kaki : hope dpt kejar & dapat apa yg dikejarkan itu walau dgn apa cara sekali pon ... walau terpaksa tempuh seribu bentuk cubaan ..LIFE IS LIKE A MAZE!!

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih