♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ pelik ka dunia nie? ♥


.. assalamualaikum ..
.. tgk title kat atas tue ..
.. apasal la kan boley t'keluar p'tanyaan macam tue ..
.. macam nie story dia ..
.. meh miRmiR nak story bagi ..
.. ada la sorg kawan miRmiR tue ..
.. dia dah get engaged la kan ..
.. ntah kat mana silapnya, diorg bley takda jodoh plak kan ..
.. nak bertambah sadis tue, sepatutnya diorg pnya wedding dis month ja hah ..
.. maw tak terasa t'sentap kawan miRmiR tue ..
.. seyes dia mmg dah give 100% effort kotw ..
.. so, disebabkan dia kecewa sgt ngan kes tue, dia pon keluar la statement yg dunia nie pelik ..
.. ya lah, miRmiR pon t'tanya2 jgk la kan ..
.. itu pasal la boley t'keluar entry nie ..
.. masa dok frust nonggeng tue, kwn miRmiR nie wat menda2 tak patutlah org kata ..
.. dia dh berubahmgkin 180 darjah jgk la ..
.. tue dia aihh dia punya kecewa ..
.. ya lah bila dipikir2 kan dgn akal yg ada nie, faham la napa kan ..
.. tapi kesian jgk la kat badan, life dia tue ..
.. dulu dia tak macam nie pon ..
.. dulu dia kuat ..
.. sekarang? ..
.. lemah ja miRmiR tgk ..
.. air mata dia yg dulunya mahal, dah jadi murah dah taw ..
.. mana taknya, xfiance dia tue dah jadi sbahagiaan hidup dia kan ..
.. lama jgk la diorg kenal m'jalin kasih kan ..
.. last macam nie ending dia ..
.. kalau miRmiR kat tmpat dia pon, blom tentu boley handle ..
.. dia ada la ckp yg walau suatu hari nnti, akn ada org ganti tmpat x-fiance dia tue, blom tentu dia dpt lupakn x-fiance dia .. 
.. dia ckp mati ja yg dapat hilangkan bayangan x-fiance dia ..
.. fuhhh, mmg dahsyat jgk la ..
.. simpati sgt dgn nasib dia ..
.. tapi, nak buat camna kan ..
.. mgkin ada yg lebey t'baek utk kwn miRmiR tue ..
.. buat kwn miRmiR tue, anggap ja ur x-fiance tue singgah jap ja dlm hdup ..
.. sbbnya, lepas nie akn ada org lain plak yg singgah dlm hati tue ..
.. insyaAllah utk menjadi pndamping setia selamanya ..
.. amin ..





nota kaki : When someone you love becomes a memory, that memory becomes a wonderful treasure to always hold in your heart. thinks that sometimes you just have to let somebody go. Now, Time too open your eyes... Focus on whats right dude. 

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih