♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

seliparku dan kakimu



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

credit here

seliparku dan kakimu
tajuk mau gempak
tapi serius moment tue macam dalam novel jiwang yang dok ada tue
sweet sugar plum gitu
lawak pon ada
blurr sangat
tak pasal-pasal terpijak kaki mamat tue
yang sorang pulun nak mencelah jugak dekat tempat sempit tue
hah sapa suruh parking dekat sangat dengan kereta i kan
sakit lutut i terkena pintu u tolak
lastnya, kaki kawan u yang i terpijak
apa la malu weh
dah confirm dia tengok muka aku
tapi sayang aku ja tak perasan muka dia camna
malu punya pasal kan
alahaii abam kereta Hilux
agaknya kita boleh terjumpa lagi tak lepas nie


nota kaki : nasib baik pakai selipar jepun. kalau pakai heels tahap yang runcing camna

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih