♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

memori 'Field Trip'



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

credit to Facebook
agak-agak, korang ingat lagi tak?
selalu sangat kan zaman sekolah, zaman uni dulu ada field trip
kira paling best la kalau ada kelas yang ada field trip
mau jalan saja
yang best, tanya senior dulu kelas mana ada field trip, kelas mana takda field trip
mostly akan pilih kelas yang ada field trip
bukan apa, teori banyak sangat, boleh tepu jugak otak
hujung semester ja, prof bawak keluar jalan
selalunya tempat yang related la dengan kelas tue
kalau dan macam course yang cik fadz pilih, confirm setiap semester ada field trip
best memang best
masa nie la nak cipta kenangan dengan coursemate sebelum graduate
sebelum masing-masing bawa haluan masing-masing
paling jauh pon selalunya prof akan bawa dalam semenanjung ja
makanya, setiap kali naik bas, confirm masing-masing mau port yang best juga
agak-agak yang mana?

^___^v

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih