♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Love You Mr Arrogant menang DramaFestKL



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

credit to mr.google

Love You Mr Arrogant menang Drama Pilihan Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur
personally, suka drama ni
sebabnya skrip diorang slumber ja
main panggil kau aku ja
bila tengok drama nie, dia sama ja macam realiti yang dok ada
sesetengah orang anggap drama cinta nie memang cliche
opening kawen paksa
hero tak suka heroin
then tengahnya dah mula suka dalam diam
mula tue, "u're not my type" and what so ever lah
but finally, jatuh cinta, hidup bahagia
but for me, suka drama nie amat
bukan kata takda drama lain yang best
suka sangat sebab dialog diorang tu slumber ja panggil kau aku
tapi dalam kau aku, kau aku tu...
dia lah husband, dia lah wife
dia lah teman waktu gembira
dia lah teman waktu sedih
dia lah teman waktu senang
dia lah teman waktu susah
dia lah teman nak dengar semua bebel
dia lah teman nak sakat
dia lah teman gaduh
dia lah sahabat dalam masa yang sama
bukan kata husband and wife ja
itu yang best, bila kawen, kita bukan sekadar boleh jadi husband and wife
tapi lebih dari tue
boleh jadi sahabat yang boleh komen, cakap apa saja
baru rasa macam close sangat kan


nota kaki : ye saya tau apa rasanya bila selalu gaduh then tetiba teman gaduh tue hilang. pusing-pusing hidup waktu tue

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih