♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

dunia sales and marketing



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum

*****

Makin serasi pulak dengan dunia sales and marketing ni eh
banyak kenal ragam manusia
banyak dapat pengalaman daripada mereka
banyak belajar daripada mereka
terima kasih kalian


2 comment received:

nini said...

adoi...nini macam nak lari je dari dunia sales dan mkt ni...kadang2 okeh, kadang rasa stress sikit, risau sikit....macam2 ada...hahaha....

FadzMeera said...

@nini

itulah..ikut hari jgk..ada hari ok, semuanya ok ja dari awal smpai habis..klu hari yg tak brapa nk ok tu, adoii sama lah apa kt rasa..he3

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih