♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

review final Ameera



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum


~okey intro ni seyes suka woo~

tamat sudah drama Ameera slot samarinda TV3
bocor juga la mata
selari la dengan ending drama tue kan
ramai woo yang cakap ending dia tak best
tapi bagi cik fadz, fair la ending dia walaupun sedih
ya lah ameer nak selamatkan ameera
kiranya yang tue pengorbanan dia kat ameera la
kan ke awal episod ameera dah selamatkan nyawa ameer
so, faham lah kan
then kena la dengan ost dia tue
sedih memang sedih la
dalam hati nak ameer hidup balik kn
nak request ameera 2 tetiba ameer hidup balik boleh??
puiii memang tak dapat laa

~part yang rasanya ramai yg suka nie hah~

~nie jugak kan. siap ada yang simpan cita-cita nak cari hubby bley nyanyi lagu hindustan..hehehe..faham2~



nota kaki : terus teringat..oh ya awak ada janggut..he3

4 comment received:

! _NuRuLz_ ! said...

HAHA walaupun ending dia sedih tp cerita ni sweet..

suka part dalam pic tu..^_^

Pak Berahim gangster sg buloh jadi hero plak!

FadzMeera said...

@! _NuRuLz_ !

yehh. btol tu. sweet sgt
agk da msti suka pnya part2 dlm gmbar tue.
cik fadz buat survey wooo..hehehe
pak berahim dok buat lawak kot dgn loghat dia lagi..he3

Addin said...

waaaaaa. tak dapat nak tengok ending :( sobs

FadzMeera said...

@Addin

tgk kat utube awk..
smlm lagi dah kuar =)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih