♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Learn to appreciate what is in front of us



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum


"Learn to appreciate what is in front of us before its too late"

Me, You & Him (2012)

true!!
cik fadz setuju
ececeh, bercakap macam dari pengalaman kan
tapi serius aihh
memang cik fadz setuju dengan statement atas tue
yang depan mata kita tak nampak TAPI yang seberang tue jugak kita nampak
padahal, kita tak sedar yang depan mata tue walau dia buruk dan bukan pilihan kita, tapi dia setia dengan kita
tue lah manusia
sentiasa nak apa yang dia hendak ja kan
(pesanan ditujukan untuk diri sendiri nie..huhuhu)
so,
now better hargai dulu apa yang kita ada sebelum terlepas entah ke mana-mana

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih