♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

muka sama petanda jodoh?



Bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum



"awak, oh awak. orang cakap kan muka kita sama. orang cakap lagi, ini bukan saya cakap tau. orang yang cakap. diorang cakap kalau muka sama nie jodoh. betul eh awak?.. saya tak sure sangat pasal isu nie. tapi saya amat-amat berharap awak tue jodoh saya. kat hati saya nie, saya rasa ada awak sorang ja selain abah, mama, adik-adik, sedara mara saya, best friends saya. saya rasa saya chenta, kasih awak sangat hah. saya nak awak sorang ja. awak, kenapa awak buat saya sentiasa ingat awak nie. awak nak tau tak?.. bila saya takda semangat nak siapkan kerja saya, saya terus selongkar lappy saya cari gambar awak. saya tengok awak dari situ ja. walaupun hakikatnya gambar tue takdalah menunjukkan rupa awak pon. just dari sudut pandangan sisi ja. tapi saya rasa saya dapat inspirasi. saya dapat semangat bila tengok awak. saya baca mesej awak banyak kali. biarpun mesej tue bukanlah apa-apa sangat pun kalau difikirkan. kenapa macam nie eh awak? saya tak pernah rasa sebelum nie. saya sakit eh awak? adakah saya memerlukan pakar?"


ceritera yang tiada kaitan sesama Homo sapiens


nota kaki : perkara paling SWEET ialah ketika dua orang saling merindui namun tidak berkomunikasi tetapi keduanya saling mendoakan di dalam sujudnya masing-masing. nama awak tak terlepas dari salah doa saya. amin. ^__^

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih