♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

sepanjang hari yang baik



Bismillahirrahmanirrahim

assalamualaikum

halu jejaka kacak, gadis comel
morning
salam Rabu
dah breakfast?
jangan sampai tak breakfast ya
part yang penting tue
jom nak bagi cik fadz nak bagi tips utk ceriakan hari kita
setiap kali bangun tidur, jangan lupa mula tue singgah dulu dekat cermin
ushar dulu wajah, rupa kita yang super cute, super handsome kat cermin
lepas tue, jangan lupa SENYUM
senyum yang paling lebar
senyum yang paling ikhlas

"oh macam ni rupa aku tanpa apa-apa calitan"

"oh macam ni rupanya lepas bangun tidur ya"

boleh monolog apa saja yang hampa suka nah
dan lepas tue, boleh lah hampa buat apa saja kerja hampa nak buat
yang PENTING, utk satu hari nie, tanamlah niat untuk positifkan diri
insyaAllah, bermaknalah sepanjang hari hampa hari nie
mudah-mudahan ya



nota kaki : kalau rumate hampa tgk pelik, ajak ja dia join sekali. sama-sama buat senaman muka. tak payah pakai krim anti kedutan okeh. ^___^v

2 comment received:

:: Mrs.Eady :: said...

senyum :) sebab jaga kaunter hari nie...

FadzMeera said...

@:: Mrs.Eady ::

hah, jaga kaunter lagi la kena senyum
lagi lah kena banyak sabar sbb akn jmpa mcm2 perangai kan..
gud luck mrs eady :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih