♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Minta maaf dan Memaafkan



~Sticky Post~

scroll down to read new entry

************************************************

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani

assalamualaikum


"Sebelum tidur, niat untuk bangun esok dengan iman yang lebih baik, hati yang lebih tenang dan kesihatan yang lebih baik dengan muhasabah diri dan memaafkan semua orang dan bersyukur"
~Prof Dr Muhaya~


Oleh itu, saya FadzMeera Ismail dengan rasa rendah diri, ikhlas dan tulus memaafkan mereka-mereka yang mungkin ada menyentuh hati dan perasaan cik fadz pada hari ini.

Cik fadz juga dengan rasa rendah diri, ikhlas dan tulus menyusun sepuluh jari ingin meminta maaf daripada semua rakan yang mengenali cik fadz secara langsung ataupun tak langsung kalau-kalau hari nie, cik fadz ada menyentuh hati dan mengguris perasaan rakan-rakan.

Sama juga cik fadz susun sepuluh jari meminta maaf daripada rakan blogger dan juga silent readers yang mungkin pernah singgah walau sekali, dua kali atau seberapa kali pun kat blog cik fadz yang tak seberapa nie. Manalah cik fadz nak tau kalau ada keterlanjuran dalam entry ka, komen ka atau apa sajalah yang mungkin menyinggung perasaan dan sanubari rakan-rakan semua.

Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. 


~ terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah ke blog cik fadz yang tak seberapa ni~

8 comment received:

Ain Dzaya said...

kene minta maaf dgn semua org tiap ari..
"Hadiah dari Allah.".

FadzMeera said...

@Ain Dzaya

a'ah..btol tu awak..
memaafkan dan minta maaf
insyaallah berkat, aman hidup :)

azam said...

mudahnya memaafkan......tapi jgn diulang perbuatan jahat yg sama

FadzMeera said...

@azam

insyaAllah :)

Irshadim said...

baiklah, saya maafkan. by the way, mana dapat font macam tu?

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

sha_azmi said...

itulah sebaik-baik perbuatan..
hye,done follow..jmput ke blog saya^^

FadzMeera said...

@sha_azmi

=)
jom cik fadz nk terjah sana

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih