♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

review Ombak Rindu



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

~sumber Ombak Rindu (Official Homepage)~

"rindu ku umpama ombak yang tak berhenti,
kasihmu bagai pantai yang setia menanti."



.. yeyy cik fadz dah berjaya nengok Ombak Rindu ..
.. akhirnya, setelah banyaknya halangan yang perlu diutamakan ..
.. komen cik fadz pasal movie tue, boleh lah ..
.. takda la teruk sangat, takda la baik sangat ..
(biasalah kalau terlebih, terkurang tue)
.. at least, cik fadz layan sendu jugak la kan ..
.. part Hariz nangis la terutamanya yang touching tuh ..
.. biasala air mata mahal yang jarang2 jatuh kan ..
.. part Haris accident and kat hospital tue pon sekali lagi bocor mata nie ..
.. saja ja tau sentuh2 hati cik fadz nie ..



" Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah"


.. then part Mila frust sangat bila dapat tau Izzah tue wife Hariz ..
.. yang tue, tetiba ja hah mata nie terbocor lak ..
.. tak sengaja okeh ..
(nampak sangatlah cik fadz meletakkan diri cik fadz kat tempat mila)
.. apa pun, suka watak yang Lisa Surihani bawa ..
.. memang berjayalah ..
.. marah benar hah dia ..
.. part tengking tue, memang terkejut sehhh ..

.. bagi peminat setia novel Ombak Rindu mesti spoil sikit kan ..
.. ada la jugak part tertentu yang diolah balik ..
.. part yang sepatutnya Datin Sufiah meninggal ditukar dengan Datin Sufiah hidup sejahtera..
.. part yang suspen, Izzah miscarriage tue ..
.. ingat kan betul2 lah kan, sekali alhamdulillah selamat jugak baby dia ..
.. okey la tue dari ending dia tetiba Izzah meninggal ke kan masa jatuh tue ..
.. mau terbakar panggung sebab orang tak puas hati ..
.. then satu lagi, cik fadz tataw lah cik fadz nie betul ke tak kan ..
.. ada part jugak yang cik fadz dengan kawan2, dengan penonton lain gelak ..
.. paling yang cik fadz ingat, part Pak Dollah nak buat pengakuan pasal Hariz tue anak dia ..
.. punya la dok bertikam lidah dengan Datin Sufiah, sekali tue terkeluar perkataan gila meroyan ..
.. gelak jugak la kami satu panggung ..
.. bukan apa, cik fadz rasa okey ja perkataan tue ..
.. cuma yang kelakarnya, penyampaian Pak Dollah tue ja ..
.. abeh spoil cik fadz yang touching amat part tue ..
.. gila kau tak touching tengok Haris yang encem tue nangis ..
.. memang terbaik la kan ..
.. yang lain okey la ..
.. part OST lagi satu ..
.. gila kau, memang kena kot dengan scene2 tue suma ..
.. asal touching ja, lagu dia pon keluar ..
.. lagi tercuit la jugak hati nie ..
.. kira berjaya jugak la cerita nie ..
.. cik fadz suka semua tempat2 dalam cerita tue ..
.. cantik sangat ..
.. siap berangan okeh ..
.. okey penilaian dia cik fadz bagi 4 bintang dari 5 bintang lah ya ..
.. so, sapa yang belum tengok bolehla pi tengok yar ..
.. pesanan cik fadz satu ja, jangan letak expectation yang tinggi sangat ..
.. jangan lah nak harap filem nie sama dengan novel ya ..
.. kalau nak ikut sebijik2, mau tiga empat jam ..
.. jom2 meriahkan panggung ..
.. adios ..


2 comment received:

The Fatso Zombie said...

Zombie pun baru tengok citer ni tadi,,lepas habis panggung diorang tepuk tangan..best!

FadzMeera said...

fuyooo, dhsyat tuh..
kira diorg respect lh tu kn :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih