♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

pementasan teater HANTU RUMAH MAYAT



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

~ohh sori, kualiti gambar yg agak kurang memuaskan ya~

.. jeng jeng jeng ..
.. seram sehhh ..
.. gila tabah cik fadz nak melayan teater nie kan ..
.. dah la rumate balik hometown kan ..
.. tabah tabah ..
.. jom la sesapa yang dekat dengan area cik fadz, kita tengok sesama ..
.. nie karya dak2 Tahun 2 Lakonan & Pengarahan USM ..
.. jom la sesama support karya diorang ..
.. sorang, 5 hinggit ja masuk ..
.. sambil2 kita enjoy, sambil2 kita beramal ..
.. jom tengok sinopsis dulu yar ..


Teater ini menceritakan tentang empat orang sahabat yang terperangkap di sebuah rumah mayat semasa sedang menziarahi arwah sahabat mereka. Konflik berlaku apabila mereka diganggu oleh bermacam-macam jenis HANTU sepanjang terperangkap tanpa mereka tahu sebabnya. Adakah mereka dapat melepaskan diri daripada bilik mayat itu? Apakah sebabnya HANTU-HANTU ini mengganggu mereka? Siapakah dalang disebalik bala yang menimpa mereka? Semua persoalan tentang KEWUJUDAN dan HANTU akan terjawab dalam... teater HANTU RUMAH MAYAT...

Sebuah karya debut Noor Rizuwan b. Zolkepli, pelajar Tahun 2 Lakonan & Pengarahan. Idea asal daripada Abu Musarrif. Menampilkan para pelakon seperti Abu Raja Lawak, Sheikh Abdul Rahman, Lanun Resdongs, Cik Faiz Akmal, Sharifah Juairiah (Kak Pah), Tie Zawawi, Arif Faiz, M.Zulkarnain, Ann Aina, Afiq Noreaga, Izwan Rani & Mohd Nasuha.



.. so, apa lagi? ..
.. jom pakat serang Panggung Pelenggang Cahaya, P.Pengajian Seni, USM ..
.. oh lupa nak bagitau ..
.. sampai esok ja yar, 4 Dec ..
.. jom jom, kita penuhkan panggung ..

v^___^v


nota kaki : tuan pengarah, agak2 cik fadz boleh dapat tiket free tak sbb dah buat promo nie?hihihihi

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih