♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Hatiku Di Kinabalu



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


.. serius best drama nie ..
(walaupun dah beberapa hari tayangkan..flight delay sikit)
.. pecah jugak la empangan kat mata cik fadz nie ..
.. toching kot weh ..
.. sapa yang belum tengok dan bercita-cita nak tengok, jangan lupa spare tisu ya kat sebelah tue ..
.. memang layan sangat drama nie ..
.. meh cik fadz nak bagi sinopsis sikit ya ..



Hatiku Di Kinabalu mengisahkan Anuar (Zul) dan Qistina (Yana) hangat bercinta ketika di zaman kolej dan kemudiannya berkahwin. Malangnya, Qistina jatuh koma akibat kecederaan serius selepas diragut. Anuar setia menjaga Qistina yang terlantar di hospital dan pada masa yang sama, dia juga menjaga anak perempuannya, Maya.

Keadaan menjadi rumit selepas Anuar mengahwini Lara selepas dipujuk oleh ibu bapa Qistina. Kehidupan mereka diteruskan seperti biasa dan mereka terus menjaga Qistina yang masih terlantar di hospital.

Konflik sampai ke kemuncaknya apabila Qistina yang terlantar koma selama 10 tahun akhirnya tersedar. pada masa sama, Maya tidak boleh menerima ibu kandung yang selama ini hanya dilihat hanya kaku di atas katil hospital.

.. bila cik fadz tengok drama nie, serius bercita-cita nak naik Kinabalu weh ..
.. aiii, bukan sebab tengok drama nie aja ya ..
.. memang dari dulu lagi pernah simpan angan-angan nak naik Kinabalu ..

"Tinggi tinggi Gunung Kinabalu
Tinggi lagi sayang sama kamu
biru biru hujung kinabalu tengok dari jauh
hati saya rindu…"

.. cik fadz selalu jugak la join apa-apa event yang student Sabahan buat ..
.. cantik sangat bila tengok gambar dekat sana ..
.. harap suatu hari cik fadz akan jejak kaki kat sana ..
.. mungkin dengan chenta hati ke kan ..
(ngeh ngeh ngeh..senyum kambing sudah)
.. yang pasti en chenta hati kena suka adventure lah kan ..
.. takkan nak kena naik sorang lak kan ..
.. sapa nak tengok ini drama? ..
.. sila angkat kaki ..
.. hihihihi ..
.. meh cik fadz nak share link ya ..
.. selamat menonton ya ..



.. jangan lupa spare tisu ya ..
.. sumber gambar Hatiku Di Kinabalu ..

^___^


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih