♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

itula namanya manusia



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. haii, dulu complain kan? ..
.. kononnya, 'slow'lah, 'siput'lah, 'lembab'lah ..
.. hah macam2 lagi lah kan ..
.. so, bila dah segala complain tue, dapat perhatian then ada tindakan diambil, kenapa nak complain lagi? ..
.. kenapa plak nak kena complain kerja orang ..
.. bukan ka dulu masa awal2, sibuk sangat dok bising kan ..
.. post sana sini kononnya nak bangkang, kononnya nak kritik ..
.. sekarang bila orang dah tarik balik pon, mau complain jugak ..
.. apa daa ..
.. macam tue punya orang pon ada ka ..
.. tak payah la nak sentap sangat kan ..


v^___^v


nota kaki : alahai..itula namanya manusia kan. tak pernah cukup dengan apa yang diberi. orang kata, beri betis nak peha

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih