♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

kejamnya manusia sekarang



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

~sumber HM~

.. cik fadz macam biasa la hari-hari, mesti akan buka paper online ..
.. istifar banyak-banyak hari nie sebab berita yang menggemparkan ..
.. padahal semalam lagi dah dengar berita nie kat radio ..
(tapi dengarnya samar-samar ja atas bas tue)
.. masyaAllah kejamnya manusia sekarang nie ..
.. sampai sanggup KELAR BAYI DALAM ASRAMA ..
.. budak sekolah lagi nie ..
.. baru 16 tahun, dah berani bunuh-bunuh hah ..
.. tue la sebelum nak buat tue, tak fikir panjang ..
.. sekarang yang merana diri sendiri ..
.. macam mana la boleh terfikir nak kelar baby tak bersalah tue dan sampai terburai isi perut kot ..
.. gila kejam dan dah takda hati perut buat macam tue ..
(emo sikit cik fadz menda-menda camni)
.. kesian mak bapak awak nak tanggung tohmahah dari perbuatan awak nie tau tak ..
.. mak bapak awak hantar pegi sekolah suruh belajar, awak buat menda bukan-bukan lak ..
.. nie la balasan awak untuk diorang kan ..
.. haishh, macam-macam la perangai budak-budak sekarang nie ..
.. mintak simpang jadi di kalangan kesayangan cik fadz ..
.. wallahualam ..


nota kaki : lelaki yang mencintai kita tidak akan menyentuh kita selagi kita tak menjadi halal baginya. renung-renungkan

2 comment received:

Addin said...

um sekarang taktau la nak kata macam mana dah. manusia dah takda hati dan perasaan .

FadzMeera said...

kejam sgt2..

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih