♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

indah bersama org kita sayang



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..
.. yeh, dah boleh online ..
.. sebelum nie bukan main macam siput kot tenet kat campus ..
.. memang nak online pon takda mood ..
.. sekarang of course la dah okey ..
.. ya lah sekarang online dekat rumah a.k.a syurgaku ..
.. indah sangat bila kita dekat dengan orang yang kita sayang ..
.. indah bila ada family kita di sisi ..
.. cehh, baru seminggu dekat campus sudah macam2 kan ..
.. biasalah effect 4 bulan yang lepas kan ..
.. sekrang dekat cuti yang tak seberapa nie, kena la nikmati sepenuhnya ..
.. peace yaww ..

^___^v

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih