♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

ros utk 'followers' a little thing called life :)



.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

~copy and paste lah kat blog kamu semua yar. pemberian tak seberapa drp cik fadzmeera~

.. ya ros untuk followers blog nie ..
.. so, sapa2 yang follow, jgn lupa amek ya ..
.. susah payah org comey cik fadzmeera tarik tue ..
.. dah la dia kecik dari ros tue ..
.. memang kija kuat dia nak bagi kat followers cik fadzmeera ..
.. so, amek jangan tak amek yar ..
.. cik fadzmeera sayang hampa semua yang sudi terjah dan follow 'a little thing called life nie' ..
.. blog nie takda la gempak mana pon ..
.. sekadar mainan jiwa, penulisan cakar ayam cik fadzmeera berkaitan apa yang ada di sekelilingnya..
(cikgu, sori ya, guna cakar ayam utk tulisan blog nie..padahal dh taw salahnya.hi3..dah la rojak bahasa kan)
.. kadang-kadang yang memerlukan pemikiran yang waras sebelum di'post' entrynya ..
(utk menjaga hati dan perasaan pihak lain, kena la tapis dulu kot. nanti tak pasal kena blacklist)
.. peningkatan followers yg mendadak nie semua hasil segmen inchik AA ..
..  inchik AA ..
.. geng, sudi-sudikan lah terjah sini lagi yar ..
.. cik fadzmeera akan terus memperbaiki gaya penulisan 'a little thing called life nie' nie yar ..
.. insyaAllah ..
.. thanks pada semua yang dah support cik fadzmeera yar ..


2 comment received:

Pure Mahabbah Fillah said...

amboi2 dpt bunga ros..syuker2..hihi

FadzMeera said...

@pure mahabbah fillah

hi3.tak seberapa aja tue...:)

thnx yar :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih