♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

salam Ahad yaww


.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. ish ish ish, dah Ahad rupanya yar ..
.. nak2 lak dah malam hah ..
.. apa plan malam nie yar? ..
.. jengjengjeng ..
.. maw layan ini cilita maaa ..

credit to kakyong.com

credit to downloadmediafiremovie.blogspot.com




.. crita nie actually adaptasi dari novel nie ..


credit to telagailmu.com


.. seyes mmg akue tiap Ahad malam ja dok depan tv ngan puan mama, dok melayan crita nie anak beranak ..
.. of course la akue dok melayan ..
.. sebab utama adalah adanya Aaron Aziz ..
.. OMK a.k.a oh mak kau ..
.. gila tak layan ..
.. penarik cerita nie ..
.. lagipon, synopsis pon agak menarik hah ..
.. so, layan ajalah ..
.. nie smentara nak strt, sempat hah m'hapdate ..
.. jom tgk synopsis dia sikit nah ..


Sinopsis Stanza Cinta dari drama :

Stanza Cinta adaptasi dari novel tulisan Nurull Halawati, tajuk sama jugak. Mesti dah ramai yang baca novel ni kan. Saya tak berkesempatan lagi nak baca. Dari komen peminat novel, novel ni banyak dengan nilai nilai murni, mendidik pembaca dan berdakwah secara tak langsung. Kisah ditulis dari pengalaman penulis sendiri. Kisah Stanza Cinta ni dilakonkan oleh para pelakon terkenal seperti Nur Fathia, Fizz Fairuzz dan Aaron Aziz. Drama ni jugak berkisar tentang cinta 3 segi antara Amni, Taufik dan Irfan. Amni akhirnya bertunang dengan Irfan pemuda kaya raya, sedangkan hati dan cinta pertamanya untuk Taufik, pemuda alim. Bagaimanakah Amni boleh bercinta dgn orang lain dan bertunang dgn orang lain?

.. nak taw lebih, kena la klik link kat atas nie ja yar ..
.. tak jauh pon ..
.. jom nak layan cerita nie daa ..
.. da start dah tu ..
.. peace yawww ..


4 comment received:

bunga said...

oo..xtau lak ader novel ni..bunga lebih suka bca novel dari tengok citer yang diadaptasi dari novel ni..

hunnybunny said...

bes ke..tgk mcm slow je..:p

FadzMeera said...

bunga - novel dia mcm da xda ja kt book store..penah cari da...tue, saya pon suka bca novel dri tgk drama. tp biasa la kn, drama/filem of course la xley nk buat sbijik2 mcm novel..t'lebey duration mybe..

FadzMeera said...

hunny - bley jgk la layan...

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih