♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

jom ber'blogwalking'

 
.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..

.. haluuuu haluuuu ..
.. wah malam nie mood suda okey maa ..
.. well, akue dah tau sebab apa mood swing kan semalam tue ..
.. its okey lah ya ..
.. so, malam nie maw b'blogwalking ..
.. actually, dah beberapa jam dah depan lappy nie ..
.. dah berapa blog dah masuk ..
.. baca entry terbaru kawan2 blogger ..
.. tapi sekarang nie, stuck teros kat satu blog nie ..
.. gila jatuh chenta kat situ ..
.. thnx pada dik sheeda ..
.. dari blog beliau lah akue dapat link blogger nie ..
.. gila guling2 gelak santai suma ada kat situ ..
.. apa kata hampa try singgah sana sama ya ..
.. ntah2 kan, akue ja yg lambat kan taw pasal blogger nie..
.. takpa2, jom akue hebahkan sapakah blogger terpilih tu ..
.. tadaaaaaa ..
 
.. HS ..

.. nie lah link blogger tue ..
.. jom sama2 kita lepak kat sana malam nie yar ..
.. jom, akue pon nak teruskan perjuangan menggodek kat blog dia ..
.. daaaaaa ..
.. peace yawww ..


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih