♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Haramkah

 
.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..
 
.. haramkah? ..
.. apa menda lak lah tue? ..
.. huhuhu, nie sebenar-benarnya, tiada yang lain selain yang benar aja ..
.. haramkah nie sebenarnya lagu daa ..
.. lagu by Melly Goeslow ..
.. ost KETIKA CINTA BERTASBIH 2 ..
.. jatuh cinta dengan lirik dia ..
.. bila betul-betul hayati, insyaAllah akan rasa something kat dalam tue ..
.. cuba la dengar dan hayati yar ..
 
 
 
 

Haram-haramkah aku
Bila hatiku jatuh cinta
Tuhan pegangi hatiku
Biar aku tak jadi melanggar
Aku cinta pada dirinya
Cinta pada pandang pertama
Sifat manusia ada padaku
Aku bukan Tuhan

*
Haram-haramkah aku
Bila aku terus menantinya
Biar waktu berakhir
Bumi dan langit berantakan

**
Aku tetap ingin dirinya
Tak mungkin aku berdusta
Hanya Tuhan yang bisa jadikan
Yang tak mungkin menjadi mungkin

Reff:
Aku hanya ingin cinta yang halal
Di mata dunia juga akhirat
Biar aku sepi aku hampa aku basi
Tuhan sayang aku
Aku hanya ingin cinta yang halal
Dengan dia tentu atas ijinNya
Ketika cinta bertasbih
Tuhan beri aku cinta
Ku menanti cinta
 
 
.. suka part reff tue ..
.. mendalam maksud dia ..
.. apa-apa pon, nak credit here sebab dah sumbangkan lirik untuk di'paste'kan kat sini ..
.. hampa pon boleh ja kalu nak picit kat situ kalau nak tengok video yar ..
.. peace yawww ..
 

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih