♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

teater t'akhir dis tyme



.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. da selamat daa tgk teater mayat tuh ..

.. nie teater yg last kotw utk sem nie ..

.. so, kalu nak tgk lagik, tunggu next sem laks ..

.. urmmm, boley2 laaa teater mayat nie ..
(kira tengah2 lah. 50:50)

.. watak, dialog suma okey, cuma penceritaan tue ja tak brapa nak mantop ..

.. ramai memang ramai lah tadi ..

.. confirm 50 ke atas punya lah 'crowd'nya tuh ..

.. haku rasa macam tak berbaloi kotw tgk ..

.. dahla tiket mahal ..

.. untung byk la depa nih ..

.. tak bestnya, sbb penceritaan dia tuh ..

.. simple sgt hah ..

.. gimik ja lebey ..

.. stakat nak letak si Hudson tue dekat meja, boley la buat haku t'kejut awal tuh ..

.. mana taknya, pegi menonong ja nak beli tiket ..

.. then tak prasan laks menda putih tuh ..

.. bila dah perasan, t'jauh sikit lah dari meja tuh ..

.. then, gelap2 siap ada lilin2 bagai kan ..

.. seramlah kononnya tuh ..

.. okey la, dari ada kaum kerabat si Hudson kat pintu masukkan ..

.. confirm t'jerit and mungkin ada yg pengsan laks nanti kan ..

.. pengsan saja okey lagik ..

.. kalu kata jadik almarhum camna? ..

.. tak pasal2 ke blacklist kan ..

.. tue antara gimik diorang lah ..

.. ya boley tarik crowd ..

.. kira bab promotion nie menjadik la ..

.. tataw lah kan org lain cmna kan ..

.. bagi haku camtue lah ..

.. mana taknya, cerita just nak gitaw pasal nak tanam mayat si kawan nie katna ja ..

.. kira dokmencari tanah la utk jadik kan kubur ..

.. tapi mayat tue langsung tak tunjuk pon ..

.. sikit pon tak weh ..

.. then, ada jugak la selingan ngn tarian yg tak faham apa motif tarian tuh ..

.. mybe, tarian si pari-pari kotw ..

.. ayat nak sedapkan hati ja tuh ..

.. satu lagik, haku sebenar2nya confuse ..

.. confuse la asal watak2 nie suma b'darah2 bagaikan ..

.. maksudnya, diorang tue bukan org lah kan ..

.. maksudnya, diorang pon da mati macam kawan diorang yg tak muncul2 tuh ..

.. kira yg tue story yg dirg daa mati, tapi still igt yg diorg hidup kat dunia realiti ..

.. yg tue la yg haku faham ..

.. masa dok asyik2 m'cari maksud di sebalik teater nie, tetiba da gelap weh ..

.. hampeh tol ..

.. rupanya daaa abeh weh ..

.. kejap ja ..

.. naj taw ending dia? ..

.. ending dia sakit hati kotw ..

.. terkilan ..

.. rasa macam takda ja ending ..

.. ke ada sambungan eh? ..

.. ending dia just mayat tue hilang ja ..

.. then crowd nie mcm blurr2 ja nk tepuk tangan ke tak ..

.. ya la, gaya macam tak abeh lagik ..

.. padahal dah tamat kot ..

.. so, bagi haku biasa2 jalah teater nih ..

.. okey2 dah watak2 tue, cuma jalan cerita ja tak berapa nak best ..

.. maap lah ya haku comment2 cenggini ..

.. okey what ..

.. takpa, next tyme tgk teater len laks ..

.. biasa lah kan kurang kat mana2 tuh ..

.. kira normal kan ..

.. nnti utk masa akan depan boley buat yg lebey baek ..

.. alah, tak suma menda perfect kan ..

.. so, its ok la yg kurang2 tuh ..

.. just kena touch up balik ja pon ..

 

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih