♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

letih TAPI seronok




.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..



.. wah, dah selamat sampai pon nie hah ..
.. lama jugak la kuar hari nie ..
.. pi kenduri ja hah ..
.. plan tadi ada la nak jenjalan hamek hangin kat padang kota ..
.. tapi, tak boley dah ..
.. latih sgt hah ..
.. siap t'tido dlm 'limosin' lagik hah ..
.. maw taknya? ..
.. dari sg 2, sejam dlm bus ..
.. then dri jetty, nak pi batu feringgi a.k.a tempat kejadian tuh, lagi sejam ..
.. tue baru pi saja taw tak ..
.. bila dah masuk masa waktu balik, tambah tolak darab bahagi suma ada ja 4 jam ++ ..
.. yalah, dgn 'limosin' dok njutnjut kat tgh jalannya lagik ..
.. jammed kotw weekend gini ..
.. letih sgt ..
.. sakit belakang suma ada hah ..
.. tue blom kira perot yg sendat and ketat lah sgt hah ..
.. seyes, otw nak gerak tue lapar sgt2 kotw ..
.. dah sampai, melantak la kan ..
.. skali hamek kau, t'over loaded daaaa ..
.. nasi kenduri sedap kotw ..
.. dgn bubur kacang tue lagik ..
.. mmg layan kotw ..
.. kek pengantin ja hah tak dapat ngap..
.. kira okey la menyentap tadi tuh ..
.. ya lah, kalu dah perot t'isi tue kira okey la ..
.. weh, nak taw tak tadik ada klon pak jabik kotw ..
(dia just buat announcement plat keta ja. tapi suara dia sama kot ngn pak jabik tuh)
.. t'gelak besar hah masa tuh ..
.. tetiba, teringat teros yg dlm balai raya suma tuh ..
.. pantang dpt mic hah ..
.. syok jugak la travel naik 'limosin' nih ..
.. adventure tue weh ..
.. gamak tataw nak turun katna, gitaw ja driver ..
.. nanti diorg otomatik hah, berenti kat tmpat nak pi tuh ..
.. senang weh ..
.. cuma masa ja lah yg tak brapa nak best hah ..
.. bazir sikit la ..
.. kalu naik keta, cepat ja lah sampai ..
.. takpa2 kita buat cara org tak cukup budjet ..
.. hikhikhik ..
.. takot jugak kotw naik 'limosin' tadi tuh ..
.. ramai sgt lah org2 luar nie ..
.. dah la mata tue tak reti nak dok diam ..
.. ushar sana, ushar sini ..
.. taw la dia ada mata kan ..
.. lepas nie mcm2 plan ad lagik ..
.. tapi tue suma, sidang depan laks lah ..
.. pas nie suma pakat kena study okey ..
..pasnie no more movie, hangout ..
.. focus final exam ..
.. lepas final, baru kita hangout sesama lagik gurlsss ..
.. credit to hampa2 suma nah ..


3 comment received:

Dda Ly said...

kalau time letih, tapi seronok mmg berbaloi²..:)

FadzMeera said...

btol2...biar letih cmna pon, tapi tak terasa kan prasaan tu ^^

Fiizya Aurora said...

http://colourshidup.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih