♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

thesis writing in progress



.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. seperti yg t'tera pada title tuh, ya haku sedang menyiapkannya ..

.. 29hb nie due datenya ..

.. da settle byk jugak nih ..

.. just nak insert page number ja lagik ..

.. syukur2 ..

.. tak sia-sia skip lunch tghari tadi ngn zaza ..
(takda lah skip sgt pon cuma lmbat makan ja)

.. thnx kat salam sebab belikan akk2 nya ini makanan ..

.. nasi goreng kampong + air soya ..

.. sedap kotw ..

.. ya lah bila lapar suma sedap kan ..

.. eh takda lah, seyes sedap ..

.. mula tue takot2 jugak la nak makan dalam lab tue hah ..

.. nak2 laks ada pakcik2 lab tue ..

.. takot weh ..

.. then, disebabkan lapar sgt, layan kan ja lah ..

.. dapat makanan, sorg2 diam lah ..
(walaupon awlnya agk macam tak p'caya salam akn mai hntar kn mkanan)

.. dari pagi kol 10 smpai kol 4 lebey jugak la kat lab tuh ..

.. dgn sojuknya lagik ..

.. maw tak trasa nak muntah lah, sengal2 badan lah ..

.. macam2 ada wooo ..

.. yg penting, alhamdulillah berkat kesabaran and kegigihan kami suma, berjaya jugak hah siapkan ..

.. nama ja mini project, tapi reportnya betol2 da macam buat thesis utk FYP a.k.a final year project ..

.. apa cerr tuh? ..

.. group lain, relax ja report diorg ..

.. takda laks ganas2 macam kami punya hah ..

.. nie boley tak nak buat permintaan kat Dr Aileen, nak bukukan chantek2 then letak kat library school? ..

.. sepanjang kami dok terjah library tue, takda laks senior or super senior yg buat pasal anak ayam nie hah ..

.. so, apa macam? ..

.. boley la kami dermakan mini thesis kami nie kan ..

.. moga2 dapat marks yg t'baek lah kan geng chicken little ..

.. kita da usaha kuat hah nak siapkan ..

.. pasnie kita run sesama slide nak present laks ..

.. chaiyok chaiyok ..

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih