♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

perginya dia


.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. sedeynya ..

.. hampa, nak tanya nih ..

.. hampa percaya pada mimpi? ..

.. masalahnya, penah jugak taw mimpi camnie ..

.. cuma watak ja lain ..

.. macam nie mimpi dia ..

.. semalam, haku mimpi adik haku, meninggal weh ..

.. seyes haku t'kejut sgt dgn mimpi tue sampai istifar byk2 jugak lah ..

.. haku takot kalu suma tue jadik kenyataan ..

.. haku, seyes tak dapat nak kawal keadaan nanti ..

.. sebelum nie, haku mimpi camtu jugak ..

.. ada la dua tiga kali ..

.. cuma bukan b'turut2 ..

.. apa petanda dia yar? ..

.. ya haku tak percaya pada mimpi ..

.. haku taw mimpi just mainan tidow org kata ..

.. tapi, bila dia dah melibatkan org yg haku syg, of course la haku cuak ..

.. then, nak dijadikan cerita, hari nie haku dapat kabar sedih pasal sorg sahabat haku masa skolah dulu nih ..

.. sahabat haku dah pergi mengadap ILLAHI pada 30 march lepas ..

.. 30 march tue, semalam weh ..

.. sahabat haku accident ..

.. masa bukak page sahabat haku siang tadi, haku tgk post dia yg t'akhir adalah pada 30 march kat facebook..

.. masa tue dah pukul 12 tgh malam ++ ..

.. dia pergi meninggalkan kami selamanya, pada petang 30 march ..

.. tetiba ja kan ..

.. ya ajalkan tak mengenal usia dan masa ..

.. walau sesaat pon ..

.. kalau dia nak menjemput haku sekarang pon dah kira boley kan ..

.. terkejut sgt dgn pemergiaan sahabat haku ..

.. dan semalam jgk haku mimpi yg adik haku pergi sbb accident ..

.. camna tue yar? ..

.. suma nie kebetulan? ..

.. apa maksud suma nih? ..

.. buat adik kesayangan kakak, kakak doakan keselamatan adik di luar sanan ..

.. tolonglah jaga keselamatan adik ..

.. kakak mungkin tak boley handle kalau hapa2 jadik kat adik ..

.. KAKAK SAYANG KAMU ADIK ..

.. buat sahabat, haku doakan Allah permudahkan perjalananmu mengadap DIA ..

.. semoga kamu ditempatkan di kalangan org yg beriman dan beramal soleh ..

.. al-fatihah buatmu sahabat ..

nota kaki : ajal maut di tangan Allah. tak kira usia kita muda atau tua dan kita tetap akan dijemput-Nya. tapi tak tau bila. ingatlah mati tue terlalu hampir dgn kita.

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih