♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Kontest Blog Paling Kawaii


.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..


.. masa utk b'contest laks ..
.. lama nar hah tak join ..
.. kali nie contest d tag oley dik sheeda ..
.. thnx dik ..
.. join lah kan,walaupon blog xda la comey mana pon ..
.. kira cuba naseb lah nie ..
.. lagipon, rasanya tuan yg anjur kan contest 1st tyme buat ..
.. so, apa salahnya haku support kan ..
.. B4 tue, nie dia punya banner yar ..



.. okey bereh ..


.. skrg syarat2 dia laks ..

 Firstly, korang mesti ade blog lahhh.... Kalau x de blog camne aq nak taw kannnnn?
 Follow blog aku. Kalau x nak pon x ape... Tapi, followers diutamakan! :D
 Buat satu entry bertajuk Kontest Blog Paling Kawaii dan link kan terus pada blog saya atau link entry kontest ini . Ambil gambar di atas ni sekali . Copy and paste je.... Kan senang ? Tak yah susah2 dehhh :D
 Bila dah buat , sila comment di ruangan comment di bawah .
 Kemudian tag 4 orang blogger lain . Kalau x nak pon, takpe. Saye halalkan.
 Okay, yang paling penting, contest ini terbahagi kepada 3 kategori. Iaitu, comel, colourfull and Kawaii. So, hadiahnye pon, terbahagi kepada 3 !  Saya sendiri akan memilih blog siapa yang diletakkan di kategori mana dan siapa pemenangnya... Tak payah susah-susah... Buat entri je... Senang kan ?
lollipop Pemenang kontest ini akan memenangi header transparent. Saya akan upload header itu nanti. Buat masa ini, join sahaja. Hadiah, paling lambat saya akan upload pada 30/3.




.. so, tunggu lagik? ..

.. jom join ..


.. suma lah yang terjah yar ..

2 comment received:

iQapiQa said...

tq for tagging.if ada kelapangan sy join ok.salam perkenalan

FadzMeera said...

ya...salam p'kenalan ^^
merapatkn hubungan sesama blogger ^^

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih